Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

Continuăm online

„Dragi spectatori, până la stabilizarea situației epidemiologice, Teatrul de Artă Deva își va continua activitatea online astfel: în fiecare miercuri, de la ora 19, vom difuza un spectacol pentru adulți ( înregistrare) și în fiecare duminică, de la ora 11, spectacol pentru copii ( înregistrare).
Link-urile vor fi afișate în ziua și la ora stabilită și vor putea fi accesate până a doua zi, la ora 7 , pe pagina de Facebook a teatrului.
Primul spectacol va fi transmis duminică - 15 noiembrie, la ora 11.
Veți putea urmări spectacolul " Adevărata poveste a lui Hansel și Gretel" regia Marian Stan.
Sperăm să ne revedem curând!

Până atunci, vă urăm multă sănătate și vă invităm alături de noi, online 
Vă invităm să ne rămâneți aproape și să urmăriți spectacolele noastre pe pagina https://www.facebook.com/Teatrul-de-Art%C4%83-Deva-190963754276593/ „
07 teatru 469 aprilie 2015 www.mesagerulhunedorean.ro
Ieri, a avut loc la Deva o întâlnire între vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Gligor, consulul onorific al României la Solvesborg, dr. Olivia Costea şi prof. dr. Zoltan Schapira, regizor. Scopul întâlnirii a fost de a pune bazele unei viitoare colaborări culturale, care va implica şi Teatrul de Artă din Deva.  
În aceste zile, Teatrul de Artă din Deva implementează un proiect cultural inedit. Montarea piesei de teatru „Camera de hotel“, după Constantin Cubleşan, care lansează, de fapt, la Deva, un arc cultural între judeţul Hunedoara şi Suedia. De aceea, premiera piesei a fost planificată pentru data de 9 mai, de Ziua Europei. Colaborarea dintre teatrul devean, aflat în subordinea Consiliului Judeţean, şi Suedia, va fi aprofundată cu ocazia vizitei la Deva a Excelenţei Sale, Anne  Lindahl Kenny, ambasadorul Suediei la Bucureşti, care se va întâlni cu vicepreşedintele Dorin Gligor. Această colaborare mai aduce un plus Teatrului de Artă din Deva, deoarece îl nominalizează pentru participarea la „Festivalul Internaţional de Teatru Studenţesc“, care va avea loc în perioada 24-28 iulie 2015 la Casablanca, în Maroc. 
Piesa „Camera de hotel“, regizată de prof. dr. Zoltan Schapira, urmează să deschidă festivalul la categoria „spectacol profesionist model“. Colaborarea dintre judeţul Hunedoara şi consulatul românesc de la Sölvesborg nu se va rezuma doar la sfera culturală. “Agenda cuprinde semnarea unei declaraţii de colaborare multiplan între judeţele Hunedoara şi Blekinge, Suedia”, a precizat doamna Olivia Costea. Cum, în următoarele luni, piesa lui Constantin Cubleşan va fi promovată în cadrul unui turneu pe care Teatrul de Artă Deva urmează să-l facă în Suedia, cu acel prilej vor fi semnate şi documentele de colaborare între cele două judeţe. (O. Mihnea)
 

Agentia de bilete

Zana trotuarelor

Oscar si Tanti Roz

Burtiplici si Tontonici

Santaj (rezumat)

Buna seara... iubire

O noapte furtunoasa

TAD Facebook

Vizitatori

036796
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
Total
97
266
1006
34192
5040
7940
36796

2020-11-27 06:15