Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon: 0787.259.420, Agenție: 0354.738703, Secretariat: 0354.884511- E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

Afis O afacere de familie mic„Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai, mai în sus la munte, o familie normală din Deva (ca toate familiile din Deva) își ia soarta în propriile mâini și deschide o afacere de familie...
Un mic restaurant cu specific românesc... Toate bune și frumoase, planuri-speranțe-vise, alea, alea... Asta până când își bagă domnu” Sărsăilă coada... Ceea ce urmează e o adevărată nebunie...
Dacă vrei să vezi ce se întâmplă, dacă vrei să uiți de grijile zilnice, dacă vrei să râzi pe bune cu noi, de noi și de voi, veniți la comedia noastră! Garantăm o seară de neuitat, haioasă și trăznită rău!„
- regizor Eugen Pădureanu
Distribuția:

Citește mai departe...

bogat afis v5„Cum ar fi dacă ar fi să câștigi premiul cel mare la loterie?!...Concedii în locuri exotice, vile peste tot prin lume, mașini scumpe?!... Fericire instantă, acte de caritate, viață lipsită de griji?!... Cam așa, nu?!... Cine nu ar vrea?!... Ei bine, hai să vezi cum îi apucă
strechia pe cei doi oameni simpli, cărora le cade pe cap această mare pleașcă!!!... O să te distrezi și nu numai...”
- Eugen Pădureanu
Distribuția:
Roxana Olșanschi
Eugen Pădureanu
Regia- Eugen Pădureanu
Preț bilet 25/10 lei

Micul PrintMicul Prinț după Antoine de SAINT-EXUPÉRY
Regie și adaptare scenică: Mihai ȚĂRNĂ
Scenografie: Mihai ȚĂRNĂ, Alina PERJU
Producție și decor: Ion CATARAGA
Costume: Inga BOTNARIUC
Coloana sonoră: Mihai ȚĂRNĂ
Lumini: Vitalie LAȘCU
Regie sunet: Ion TURCULEȚ
Proiecție video: Ian ONICĂ
Cu:
Diana BOȘCOV,
Nina LEFTER
Victor UNTILĂ
Valentina OSTAP
Giasti SIRAH
Voce imprimată Micul Prinț: Samson HATMAN
MICUL PRINȚ - un spectacol creat pentru întreaga familie!
preț bilet 10,00 lei

Citește mai departe...

ArtaPiesa ARTĂ a fost publicată inițial la 28 octombrie 1994 și pusă în scenă în același an, la Comédie des Champs Elysées din Paris, apoi la Berlin, Londra (1996) și pe Broadway (1998). Astăzi e cea mai jucată piesă a Yasminei Reza și e tradusă în peste treizeci de limbi.
A fost distinsă cu Marele Premiu „Molière“ pentru cel mai bun autor şi cel mai bun spectacol (în 1995), cu Evening Standard Award for Best Comedy (1996), apoi cu Laurence Olivier Award for Best Comedy (1997).
Spectacolul ARTĂ este montat de regizorul Slava Sambriș, iar în distribuție sunt tinerele actrițe Diana Boșcov (în rolul Catherinei), Giasti Sirah (în rolul Paulei) și Cătălina Budu (în rolul lui Francoise).
O gașcă de prietene foarte bune, Paula, Francoise și Catherine, atunci când se întâlnesc, pe lângă discuțiile pe care le au, vorbesc și despre artă. Francoise, medic dermatolog de profesie și o mare consumatoare de artă, cumpără un tablou al unui pictor celebru.

Citește mai departe...

imblanzireascorpiei"Imblânzirea Scorpiei" de W. Shakespeare
Regia; Sandu Grecu
Distribuția; Viorica Bulgac, Eugen Pădureanu, Aurelian Culea, Diana Dănilă, Armand Crișan, Lorin Presecan, Petru Nistor, Gianina Iconaru, Cristina Lazăr, Roxana Olșanschi, Dumitru Stegărescu, Andreea Pascu, Mihai Feier, Simona Codreanu
„Îmblânzirea scorpiei” de William Shakespeare este o comedie exuberantă și provocatoare, care desfășoară un joc sofisticat de putere și supunere într-o Italie renascentistă plină de viață. În centrul acestei piese se află Petruchio, un nobil îndrăzneț, hotărât să îmblânzească spiritul sălbatic și neîmblânzit al Katherinei, o femeie cu un temperament vulcanic și o voință de fier.

Citește mai departe...

afiș secretul FericiriiArgument regizoral: În "Secretul Fericirii", o piesă psihologică captivantă, Tom, un bărbat charismatic și enigmatic, organizează o seară între prieteni în care, sub pretextul unui joc aparent inofensiv, își împinge soția și amicul în situații absurde, căutând să dezvăluie secrete bine păzite.
În timp ce tensiunea crește, cei doi prieteni descoperă, cu uimire, că Ana, soția lui Tom constată o realitate sinistră: fericirea unuia este posibilă doar dacă altcineva este nefericit, adică cineva, undeva, decontează fericirea partenerului.
Pe parcursul serii, Tom devine un maestru al manipulării, jucându-se cu psihologia soției și prietenului său din copilărie David, dezvăluind secretele lor cele mai adânci.
În același timp, spectacolul explorează în profunzime contradicțiile și complexitățile relațiilor umane, precum și natura egoismului și a sacrificiului în căutarea fericirii personale.
În culisele acestui joc pervers, prietenii se confruntă cu întrebări fundamentale despre natura umană, moralitate și adevărul despre fericire.
Când măștile cad și adevărurile ies la iveală, personajele se văd nevoite să aleagă între a-și continua viețile într-un mod distructiv sau să găsească un mod de a elibera lumina fericirii pentru toți, fără a sacrifica, din păcate, pe cineva în acest proces.
"Secretul Fericirii" este o călătorie fascinantă prin umbrele psihologice ale relațiilor umane, o meditație asupra echilibrului dintre egoism și altruism și o provocare către spectator de a reflecta asupra propriilor sale convingeri despre fericire, împlinire și adulter.
(regizor Mihai Panaitescu)
Preț bilet 25 lei
Acest spectacol nu este recomandat minorilor.

Distribuția:
- Armand Crișan
- Diana Dănilă
- Aurelian Culea

GAITELEComedia „Gaițele” face parte din „Trilogia burgheză” a lui Alexandru Kirițescu. Piesa înfățișează, în trei acte, clanul Duduleanu, întruchipat de cele trei „gaițe”, Aneta, Zoia și Lena, precum și de generația următoare, reprezentată de Ianache, Georges și Colette. Conflictul se conturează treptat, opunând dorințelor Wandei Serafim, iubirea necondiționată a Margaretei pentru Mircea Aldea.
Rele, rapace, lipsite de empatie, cele trei bătrâne dau impresia că ar putea trăi cât lumea. Moartea Margaretei, o sinucidere cu laudanum, nu le zdruncină apetitul, nici plăcerea de a bârfi și de a se certa la nesfârșit, jucând cărți.
Exista o tensiune permanentă a dialogului, rezultata din etalarea răutății și a indiferenței, prin provocarea, bruscarea și iritarea personajelor. Într-o atmosferă de ‘’nebunie’’ generală, în care fiecare vrea „viața, trupul, răsuflarea” celuilalt, momentele comice sunt adevărate explozii de descătușare emoțională.
Comedia „Gaițele” este una dintre cele mai frumoase și mai reușite piese teatrale românești

Regia; Daniel Bucur
Distribuția; Nicoleta Bolcă, Roxana Olșanschi, Cristina Lazăr, Eugen
Pădureanu, Andreea Pascu, Aurelian Culea, Diana Dănilă, Viorica Bulgac,
Armand Crișan, Lorin Presecan, Gianina Iconaru, Dumitru Stegărescu

Preț bilet 25/10 lei

interludii afiș
Argument regizoral; ”Anii 20, timpul muzicii, dansului și bucuriei generale… În statul New York trăiește o familie, trei generații care se iubesc, se ceartă, se împacă, și mai ales, își caută un destin fericit.
”Interludii,, scrisă de Eugene O Neill, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, adaptată de Alexander Hausvater, încorporează ca producție muzica cu mișcarea, dansul și pantomima, pentru a crea un spectacol modern care îmbină toate stilurile și genurile teatrale.

Citește mai departe...

Scufita nou„Scufița Roșie... Povestea pe care o știe toată lumea... O drăgălășenie de fetiță se întâlnește cu un lup cam într-o ureche...
Un spectacol haios, cu personaje haioase și întâmplări haioase, unde totul se termină cu bine spre amuzamentul copiilor, părinților și bunicilor de toate vârstele! Vă așteptăm la teatru, împreună cu toată familia, ca să ne amuzăm și să ne distrăm împreună!"-

Citește mai departe...

GAITELEComedia „Gaițele” face parte din „Trilogia burgheză” a lui Alexandru Kirițescu. Piesa înfățișează, în trei acte, clanul Duduleanu, întruchipat de cele trei „gaițe”, Aneta, Zoia și Lena, precum și de generația următoare, reprezentată de Ianache, Georges și Colette.
Conflictul se conturează treptat, opunând dorințelor Wandei Serafim, iubirea necondiționată a Margaretei pentru Mircea Aldea.

Citește mai departe...

Afis Mafia BUNPiesa „Mafia Femeilor„ (adaptare și reluare cu distribuție nouă) este o comedie, dacă o privești dinspre partea meridională a Europei (autorul fiind din Catania) și o tragi-comedie, dacă te postezi mai la nord și privești spre sud... e vorba despre percepția morții din prea multă dragoste... în cazul nostru fizică. Patru femei total diferite sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o

Citește mai departe...

Mușteleregia Eugen Pădureanu
Preț bilet 10 lei
Muștele, tot muște, trag și ele uneori, ca mai toată lumea, la tot ce e mai bun... Și ce poate fi mai bun decât delicioasa miere?!... Așa și "fetele" zăpăcite din povestea noastră, poftesc și ele la atât de mult râvnita miere... Doar că, ce să vezi, nu vor nici în ruptul capului să plătească sau să muncească pentru ea... Nenorocul lor este să dea peste harnica și hotărâta albină care, din fericire pentru ea, știe să își aprecieze corect munca...

Citește mai departe...

afiș secretul FericiriiRegia Mihai Panaitescu
Preț bilet 25/10 lei
În "Secretul Fericirii", o piesă psihologică captivantă, Tom, un bărbat charismatic și enigmatic, organizează o seară între prieteni în care, sub pretextul unui joc aparent inofensiv, își împinge soția și amicul în situații absurde, căutând să dezvăluie secrete bine păzite.
În timp ce tensiunea crește, cei doi prieteni descoperă, cu uimire, că Ana, soția lui Tom constată o realitate sinistră: fericirea unuia este posibilă doar dacă altcineva este nefericit, adică cineva, undeva, decontează fericirea partenerului.

Citește mai departe...

Afis Mafia BUNDragi spectatori, vă invităm să sărbătoriți ” Ziua Femeii” la Teatrul de Artă Deva în 7 martie la ora 19,00. Doamnele și domnișoarele au intrarea gratuită, iar domnii care le însoțesc, vor achita costul unui bilet întreg de 25 lei.
Am pregătit pentru dumneavoastră, spectacolul ”Mafia femeilor” o comedie cu parfum italian, în regia lui Mihai Panaitescu.
Rezervările și biletele se găsesc exclusiv la Agenția Teatrală Deva.

Afis O afacere de familie mic„Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai, mai în sus la munte, o familie normală din Deva (ca toate familiile din Deva) își ia soarta în propriile mâini și deschide o afacere de familie...
Un mic restaurant cu specific românesc...
Toate bune și frumoase, planuri-speranțe-vise, alea, alea... Asta până când își bagă domnu” Sărsăilă coada... Ceea ce urmează e o adevărată nebunie...
Dacă vrei să vezi ce se întâmplă, dacă vrei să uiți de grijile zilnice, dacă vrei să râzi pe bune cu noi, de noi și de voi, veniți la comedia noastră! Garantăm o seară de neuitat, haioasă și trăznită rău!„

Citește mai departe...

devastatorii mare nouO scenă, personaje, intrigă și acțiune, toate acestea fără decor, costume sau recuzită. Improvizația este un act de creație spontan, care trăiește în prezent. Este actorie vie. Nimic nu este planificat dinainte, actorii primesc din partea publicului doar o locație sau o temă și de acolo… începe distracția! Improvizația cere utilizarea multor abilități: atenție, creativitate, memorie, spontaneitate.
DEVAstatorii Teatrului de Artă Deva reușesc de fiecare dată să ridice publicul în picioare, realizând de fiecare dată un spectacol nou și inedit.„

Citește mai departe...

afis nou Hansel- regia Marian Stan
"Dragă spectatorule,te așteptăm la spectacolul "Adevărata poveste a lui Hansel și Gretel". De ce se numește așa? Adică celelalte "Hansel și Gretel" de ce nu sunt adevărate? Pentru ca eu refuz să cred că o mamă poate face ceea ce a făcut cea din povestea originală !
În rest, veți vedea ce se petrece venind la teatru! Vă asigurăm că vă veți distra! Noi vă așteptăm cu drag!
(Marian Stan, regizor )
Distribuția: Roxana Olșanschi, Viorica Bulgac, Lorin Presecan, Diana
Dănilă, Armand Crișan
Preț bilet 10 lei

afis un barbat bun de print 21regia Eugen Pădureanu
„Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie ?
Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă.
Când toate acestea se întâmplă în visul celui cu musca pe căciulă, drama se transformă într-o neașteptată și spumoasă comedie, o comedie în care ne-am putea recunoaște câțiva dintre noi, o comedie care ne amintește de realitatea noastră socială și care, totodată, prin finalul neașteptat ne face să medităm mai mult asupra gândurilor și faptelor noastre!

Citește mai departe...

Secretul Fericirii Afisde Alexandru Popa, regia Mihai Panaitescu
Preț bilet 35/15 lei
Distribuția:
- Armand Crișan
- Diana Dănilă
- Aurelian Culea
În "Secretul Fericirii", o piesă psihologică captivantă, Tom, un bărbat charismatic și enigmatic, organizează o seară între prieteni în care, sub pretextul unui joc aparent inofensiv, își împinge soția și amicul în situații absurde, căutând să dezvăluie secrete bine păzite.

Citește mai departe...

Februarie Liric„FEBRUARIE liric„ Recital de lieduri, operă și operetă împreună cu:
Soprana - Diana Rad
Tenorul - Sorin Lupu
Mezzosoprana - Denisa Iamandi
Bariton - Geani Brad
Bas - Petre Burcă
La pian - Boglarka Eszter Olah

1. T. Brediceanu: Bagă Doamne luna-n nor (Geani Brad)
2. T Brediceanu: Cine m-aude cântând (Diana Rad)
3. P. Bentoiu:Veselie ( Petre Burcă)
4. T. Brediceanu: Bade pentru ochii tăi (Denisa Iamandi)
5. T. Brediceanu: Dragu-mi mândro de tine (Sorin Lupu)

Citește mai departe...

LYSISTRATA, dragostea mea

TAD - Festivalul Unire Prin Cultura #Aftermovie

ARHIVELE MEMORIEI - 07 iunie 2022

Agentia de bilete

Trailer Vecina de alaturi

Zadarnicele chinuri ale dragostei Trailer

Trailer Deva Performing Arts - Ediția Inside Out #Deva2020

Deva Performing Arts 2019

Zana trotuarelor

Weekend in pijamale

Ratoiul nazdravan

Buna seara... iubire

Fram

O noapte furtunoasa

TAD Facebook

Vizitatori

443844
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
Total
70
274
1182
438870
8430
15681
443844

2024-06-23 15:14