Ce faci atunci când primești ca moștenire un motan? Ei bine, pleci într-o călătorie interesantă și haioasă, din care înveți o mulțime de lucruri. Asta se întâmplă și cu eroii noștri, Motanul încălțat și stăpânul său, Max. Fiecare situație prin care trec împreună, de la masa pe care o iau la han, la întâlnirea întâmplătoare cu regele,
reprezintă în același timp un obstacol dar mai ales o oportunitate de a căuta soluții într-o manieră ingenioasă, de a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă, cu voioșie, creativitate, relaxare. „Nu te-ngrijora, e mai bine așa” e motto-ul motanului.
Este un spectacol vesel și colorat despre cum trebuie să privim viața ca pe o aventură, despre curaj și credința că orice are o rezolvare, puține lucruri sunt chiar atât de tragice precum par la prima vedere.
Diferențele dintre cei doi protagoniști, Max care e pesimist, timid, neîncrezător și motan, optimist, îndrăzneț, încrezător în sine și în viață, nasc o mulțime de situații comice, dinamice și pline de tâlc.
Copiii vor cânta, vor dansa și se vor distra cu siguranță alături de îndrăgitul Motan și de prietenii săi, dar vor pleca acasă și cu câteva lecții importante de viață.(Vlad Popescu)
Distribuția:
Aurelian Culea, Dumitru Stegărescu, Cristina Lazăr, Eugen Pădureanu,
Ștefan Abrudan, Gianina Iconaru, Lorin Presecan, Diana Dănilă
Biletele se găsesc la Agenția Teatrală Deva și online pe Eventbook.ro
https://eventbook.ro/.../bilete-motanul-incaltat-teatrul...
Preț bilet : 10 lei
„Duelul pianiștilor„ de Mirel Taloș
Regia; Sandu Grecu
Distribuția; Lorin Presecan
Aurelian Culea
Eugen Pădureanu
Andreea Pascu
Diana Dănilă
Gianina Iconaru
Mihai Feier
Ramona Băloiu
Dumitru Stegărescu
Coregrafia; Mihai Feier
„Duelul pianiștilor„ de Mirel Taloș, este un spectacol despre creatori și demoni, dragoste și ură, sacrificiu și autodistrugere, talent și aroganță, moralitate și imoralitate. Un spectacol despre lupta interioară a artistului cu propria conștiință.
Un spectacol despre noi, artiștii, care ne măcinăm în timp sufletul pentru ca lumea să devină mai bună, mai frumoasă. „ (Sandu Grecu, regizor)
Biletele se găsesc la Agenția Teatrală Deva și online pe Eventbook.ro
https://eventbook.ro/performance/149439/venue
Preț bilet 25/10 lei
Un spectacol realizat după cunoscuta fabulă cu același titlu, de Jean de
la Fontaine.
"Greierele și Furnica" este un spectacol interactiv despre
generozitate și prietenie, un spectacol destinat copiilor de toate
vârstele.
Vă așteptăm!!!
Preț bilet: 10 lei
Cu: Gianina Iconaru
Ștefan Abrudan
„Duelul pianiștilor„ de Mirel Taloș
Regia; Sandu Grecu
Distribuția; Lorin Presecan
Aurelian Culea
Eugen Pădureanu
Andreea Pascu
Diana Dănilă
Gianina Iconaru
Mihai Feier
Ramona Băloiu
Dumitru Stegărescu
Coregrafia; Mihai Feier
„Duelul pianiștilor„ de Mirel Taloș, este un spectacol despre creatori și demoni, dragoste și ură, sacrificiu și autodistrugere, talent și aroganță, moralitate și imoralitate. Un spectacol despre lupta interioară a artistului cu propria conștiință.
Un spectacol despre noi, artiștii, care ne măcinăm în timp sufletul pentru ca lumea să devină mai bună, mai frumoasă. „ (Sandu Grecu, regizor)
Prețul biletului 35/15 lei
„Comedia „Gaițele” face parte din „Trilogia burgheză” a lui Alexandru Kirițescu. Piesa înfățișează, în trei acte, clanul Duduleanu, întruchipat de cele trei „gaițe”, Aneta, Zoia și Lena, precum și de generația următoare, reprezentată de Ianache, Georges și Colette.
Conflictul se conturează treptat, opunând dorințelor Wandei Serafim, iubirea necondiționată a Margaretei pentru Mircea Aldea. Rele, rapace, lipsite de empatie, cele trei bătrâne dau impresia că ar putea trăi cât lumea. Moartea Margaretei, o sinucidere cu laudanum, nu le zdruncină apetitul, nici plăcerea de a bârfi și de a se certa la nesfârșit, jucând cărți.
Teatrul de Artă Deva și Teatrul TACT-- Sighișoara vă invită la spectacolul „Blinding Love”, o combinație unică de emoție și haz. Povestea captivantă, narată cu simplitate și profunzime, vă va invita să reflectați asupra dreptului fiecăruia de a se afirma. "Blinding Love"
Versiunea scenică și regia: Ion Mircioagă, după o idee de Leonard
Gershe.
Distribuția: Aurelian Culea
Emilia Banciu
Gianina Iconaru
Ștefan Abrudan
Scenografia: Andreea Oprean
Preț bilet 25/10 lei
Argument regizoral;
”Anii 20, timpul muzicii, dansului și bucuriei generale… În statul New York trăiește o familie, trei generații care se iubesc, se ceartă, se împacă, și mai ales, își caută un destin fericit. ”Interludii,, scrisă de Eugene O Neill, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, adaptată de Alexander Hausvater, încorporează ca
producție muzica cu mișcarea, dansul și pantomima, pentru a crea un spectacol modern care îmbină toate stilurile și genurile teatrale.
Nina, protagonista spectacolului, evoluează de la o americancă obișnuită, fata unui profesor universitar, la o femeie excepțională care sacrifică totul pentru bărbații iubiți.
Spectacolul urmărește trei generații diferite, în perioada dintre cele două războaie mondiale, generații care definesc toate tipurile de relații dintre un bărbat și o femeie (violența, brutalitatea, pasiunea și romantismul)
"Imblânzirea Scorpiei" de W. Shakespeare
Regia; Sandu Grecu
Distribuția; Viorica Bulgac, Eugen Pădureanu, Aurelian Culea, Diana Dănilă, Armand Crișan, Lorin Presecan, Petru Nistor, Gianina Iconaru, Cristina Lazăr, Roxana Olșanschi, Dumitru Stegărescu, Andreea Pascu, Mihai Feier, Simona Codreanu
„Îmblânzirea scorpiei” de William Shakespeare este o comedie exuberantă și provocatoare, care desfășoară un joc sofisticat de putere și supunere într-o Italie renascentistă plină de viață. În centrul acestei piese se află Petruchio, un nobil îndrăzneț, hotărât să îmblânzească spiritul sălbatic și neîmblânzit al Katherinei, o femeie cu un temperament vulcanic și o voință de fier.
Piesa ARTĂ a fost publicată inițial la 28 octombrie 1994 și pusă în scenă în același an, la Comédie des Champs Elysées din Paris, apoi la Berlin, Londra (1996) și pe Broadway (1998). Astăzi e cea mai jucată piesă a Yasminei Reza și e tradusă în peste treizeci de limbi.
A fost distinsă cu Marele Premiu „Molière“ pentru cel mai bun autor şi cel mai bun spectacol (în 1995), cu Evening Standard Award for Best Comedy (1996), apoi cu Laurence Olivier Award for Best Comedy (1997).
Spectacolul ARTĂ este montat de regizorul Slava Sambriș, iar în distribuție sunt tinerele actrițe Diana Boșcov (în rolul Catherinei), Giasti Sirah (în rolul Paulei) și Cătălina Budu (în rolul lui Francoise).
O gașcă de prietene foarte bune, Paula, Francoise și Catherine, atunci când se întâlnesc, pe lângă discuțiile pe care le au, vorbesc și despre artă. Francoise, medic dermatolog de profesie și o mare consumatoare de artă, cumpără un tablou al unui pictor celebru.
Micul Prinț după Antoine de SAINT-EXUPÉRY
Regie și adaptare scenică: Mihai ȚĂRNĂ
Scenografie: Mihai ȚĂRNĂ, Alina PERJU
Producție și decor: Ion CATARAGA
Costume: Inga BOTNARIUC
Coloana sonoră: Mihai ȚĂRNĂ
Lumini: Vitalie LAȘCU
Regie sunet: Ion TURCULEȚ
Proiecție video: Ian ONICĂ
Cu:
Diana BOȘCOV,
Nina LEFTER
Victor UNTILĂ
Valentina OSTAP
Giasti SIRAH
Voce imprimată Micul Prinț: Samson HATMAN
MICUL PRINȚ - un spectacol creat pentru întreaga familie!
preț bilet 10,00 lei
„Cum ar fi dacă ar fi să câștigi premiul cel mare la loterie?!...Concedii în locuri exotice, vile peste tot prin lume, mașini scumpe?!... Fericire instantă, acte de caritate, viață lipsită de griji?!... Cam așa, nu?!... Cine nu ar vrea?!... Ei bine, hai să vezi cum îi apucă
strechia pe cei doi oameni simpli, cărora le cade pe cap această mare pleașcă!!!... O să te distrezi și nu numai...”
- Eugen Pădureanu
Distribuția:
Roxana Olșanschi
Eugen Pădureanu
Regia- Eugen Pădureanu
Preț bilet 25/10 lei
„Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai, mai în sus la munte, o familie normală din Deva (ca toate familiile din Deva) își ia soarta în propriile mâini și deschide o afacere de familie...
Un mic restaurant cu specific românesc... Toate bune și frumoase, planuri-speranțe-vise, alea, alea... Asta până când își bagă domnu” Sărsăilă coada... Ceea ce urmează e o adevărată nebunie...
Dacă vrei să vezi ce se întâmplă, dacă vrei să uiți de grijile zilnice, dacă vrei să râzi pe bune cu noi, de noi și de voi, veniți la comedia noastră! Garantăm o seară de neuitat, haioasă și trăznită rău!„
- regizor Eugen Pădureanu
Distribuția:
Argument regizoral: În "Secretul Fericirii", o piesă psihologică captivantă, Tom, un bărbat charismatic și enigmatic, organizează o seară între prieteni în care, sub pretextul unui joc aparent inofensiv, își împinge soția și amicul în situații absurde, căutând să dezvăluie secrete bine păzite.
În timp ce tensiunea crește, cei doi prieteni descoperă, cu uimire, că Ana, soția lui Tom constată o realitate sinistră: fericirea unuia este posibilă doar dacă altcineva este nefericit, adică cineva, undeva, decontează fericirea partenerului.
Pe parcursul serii, Tom devine un maestru al manipulării, jucându-se cu psihologia soției și prietenului său din copilărie David, dezvăluind secretele lor cele mai adânci.
În același timp, spectacolul explorează în profunzime contradicțiile și complexitățile relațiilor umane, precum și natura egoismului și a sacrificiului în căutarea fericirii personale.
În culisele acestui joc pervers, prietenii se confruntă cu întrebări fundamentale despre natura umană, moralitate și adevărul despre fericire.
Când măștile cad și adevărurile ies la iveală, personajele se văd nevoite să aleagă între a-și continua viețile într-un mod distructiv sau să găsească un mod de a elibera lumina fericirii pentru toți, fără a sacrifica, din păcate, pe cineva în acest proces.
"Secretul Fericirii" este o călătorie fascinantă prin umbrele psihologice ale relațiilor umane, o meditație asupra echilibrului dintre egoism și altruism și o provocare către spectator de a reflecta asupra propriilor sale convingeri despre fericire, împlinire și adulter.
(regizor Mihai Panaitescu)
Preț bilet 25 lei
Acest spectacol nu este recomandat minorilor.
Distribuția:
- Armand Crișan
- Diana Dănilă
- Aurelian Culea
Comedia „Gaițele” face parte din „Trilogia burgheză” a lui Alexandru Kirițescu. Piesa înfățișează, în trei acte, clanul Duduleanu, întruchipat de cele trei „gaițe”, Aneta, Zoia și Lena, precum și de generația următoare, reprezentată de Ianache, Georges și Colette. Conflictul se conturează treptat, opunând dorințelor Wandei Serafim, iubirea necondiționată a Margaretei pentru Mircea Aldea.
Rele, rapace, lipsite de empatie, cele trei bătrâne dau impresia că ar putea trăi cât lumea. Moartea Margaretei, o sinucidere cu laudanum, nu le zdruncină apetitul, nici plăcerea de a bârfi și de a se certa la nesfârșit, jucând cărți.
Exista o tensiune permanentă a dialogului, rezultata din etalarea răutății și a indiferenței, prin provocarea, bruscarea și iritarea personajelor. Într-o atmosferă de ‘’nebunie’’ generală, în care fiecare vrea „viața, trupul, răsuflarea” celuilalt, momentele comice sunt adevărate explozii de descătușare emoțională.
Comedia „Gaițele” este una dintre cele mai frumoase și mai reușite piese teatrale românești
Regia; Daniel Bucur
Distribuția; Nicoleta Bolcă, Roxana Olșanschi, Cristina Lazăr, Eugen
Pădureanu, Andreea Pascu, Aurelian Culea, Diana Dănilă, Viorica Bulgac,
Armand Crișan, Lorin Presecan, Gianina Iconaru, Dumitru Stegărescu
Preț bilet 25/10 lei
Argument regizoral; ”Anii 20, timpul muzicii, dansului și bucuriei generale… În statul New York trăiește o familie, trei generații care se iubesc, se ceartă, se împacă, și mai ales, își caută un destin fericit.
”Interludii,, scrisă de Eugene O Neill, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, adaptată de Alexander Hausvater, încorporează ca producție muzica cu mișcarea, dansul și pantomima, pentru a crea un spectacol modern care îmbină toate stilurile și genurile teatrale.