Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

afis pianisti net„Duelul pianiștilor„ de Mirel Taloș, este un spectacol despre creatori și demoni, dragoste și ură, sacrificiu și autodistrugere, talent și aroganță, moralitate și imoralitate. Un spectacol despre lupta interioară a artistului cu propria conștiință.
Un spectacol despre noi, artiștii, care ne măcinăm în timp sufletul pentru ca lumea să devină mai bună, mai frumoasă. „ (Sandu Grecu, regizor)
Distribuție:
Sergiu Cornelius

Citește mai departe...

Corbul si Vulpea Final CMYK 800x600Corbul și vulpea -  regia Eugen Pădureanu
„A fost odată ca niciodată o cumătră vulpe, cum alta nu a mai fost și nici nu are să mai fie: o vulpe neîntrecută în toate cele, deșteaptă foc,vicleană tare și pe deasupra și cochetă…Cumătra vulpe dădea târcoale, căci îi plăcea să fure ouăle din cuibar, strugurii din vie și bunătățile din cămară. Tot în vremurile acelea era și un corb,dar nu orice fel de corb .....Un corb care, cât era ziua de lungă, se admira pentru că era fudul, nevoie mare !
Într-o bună zi întâmplarea făcu ca cei doi să se întâlnească.....Și astfel să se nască o nebunie de poveste .. (Eugen Pădureanu )

Citește mai departe...

bogat afis v5Nu-i ușor să fii bogat -  regia Eugen Pădureanu
„Cum ar fi dacă ar fi să câștigi premiul cel mare la loterie?!... Concedii în locuri exotice, vile peste tot prin lume, mașini scumpe?!... Fericire instantă, acte de caritate, viață lipsită de griji?!... Cam așa, nu?!... Cine nu ar vrea?!... Ei bine, hai să vezi cum îi apucă strechia pe cei doi oameni simpli, cărora le cade pe cap această mare pleașcă!!!... O să te distrezi și nu numai...”
- Eugen Pădureanu

Citește mai departe...

afis aniversareaAniversarea - regia Eugen Pădureanu
„Doamne,Dumnezeule ,Anucica ... Niciodată nu am simțit atâta emoție pe scândura asta păcătoasă, niciodată ! Și câtă liniște și câtă împlinire a putut să treacă prin mine ....Credeam că le-am trăit pe toate, dar uite câtă bucurie a apărut în viața mea ....
Anucica,draga mea Anucica, tu mi-ai deschis ochii fără să vrei.....Acuma am priceput eu că acolo unde este măcar un strop de omenie nu-i nici bătrânețe,nici singurătate,nici boală,până și moartea e ceva relativ....

Citește mai departe...

afis final Oscar nou mic"Oscar și Tanti Roz” este povestea unui copil nedreptățit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu. Poate această poveste există în fiecare dintre noi, oricine poate fi un Oscar, dar cu un dram de noroc în plus. Combinaţia de fragilitate şi forţă, de tandreţe şi iubire necondiţionată care de la început te cucereşte, îți transmite o stare de sinceritate și puritate. Alături de Tanti Roz pe post de ghid, Oscar parcurge, printre râsete și lacrimi, itinerarul emoționant al tuturor vârstelor și experimentelor umane îmbogățite de imaginația lui, care umple spațiile albe și goale ale unui spital.

Citește mai departe...

FB IMG 1622636997838„Oscar și Tanti Roz” este povestea unui copil nedreptățit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu. Poate această poveste există în fiecare dintre noi, oricine poate fi un Oscar, dar cu un dram de noroc în plus. Combinaţia de fragilitate şi forţă, de tandreţe şi iubire necondiţionată care de la început te cucereşte, îți transmite o stare de sinceritate și puritate. Alături de Tanti Roz pe post de ghid, Oscar parcurge, printre râsete și lacrimi, itinerarul emoționant al tuturor vârstelor și experimentelor umane îmbogățite de imaginația lui, care umple spațiile albe și goale ale unui spital. Spectacolul este până la urmă o….transfuzie de umanitate și o lecție de viață pe care un copil de 10 ani o dă adulților.„ - Mihai Panaitescu, regizor

Citește mai departe...

afis final Oscar nou mic 800x600„Oscar și Tanti Roz” este povestea unui copil nedreptățit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu. Poate această poveste există în fiecare dintre noi, oricine poate fi un Oscar, dar cu un dram de noroc în plus. Combinaţia de fragilitate şi forţă, de tandreţe şi iubire necondiţionată care de la început te cucereşte, îți transmite o stare de sinceritate și puritate. Alături de Tanti Roz pe post de ghid, Oscar parcurge, printre râsete și lacrimi, itinerarul emoționant al tuturor vârstelor și experimentelor umane îmbogățite de imaginația lui, care umple spațiile albe și goale ale unui spital.

Citește mai departe...

postare cu premieraTeatrul de Artă Deva vă invită la un spectacol de improvizație teatrală, pentru toate vârstele !
„Pagliacci (Clovnii) este un spectacol datorat fascinației mele pentru lumea
circului, o lume-univers, o lume care se exprimă prin perpetua dorință deevadare în imaginar și joc, în configurări încărcate de mister. Astfel, în povestese află trei clovni care își trăiesc viața deloc ușoară într-o căruță (de circ), transfigurată însă prin mirajul jocului într-o existență mirifică a visului.Spectacolul a fost conceput și structurat pornind de la improvizații , jonglerii și acrobații. continuate cu texte scrise de actori. Spre deosebire de o reprezentație de teatru, în Pagliacci apar elemente de jonglerie și acrobație, specifice circului, dar integrate în ansamblul reprezentației.

Citește mai departe...

vestitul peticila 1 800x600"Vestitul Peticilă” este un spectacol vesel despre solidaritate și despre puterea prieteniei… Atunci când credem că totul este pierdut și că nu mai este nimic de făcut, nu trebuie să renunțăm la luptă, trebuie să cerem ajutorul prietenilor, trebuie să nu lăsăm frica să pună stăpânire pe noi și trebuie să facem tot ce ne stă în putință să îi invingem pe cei care ne cred slabi și neputincioși… Asta se întâmplă și în spectacolul nostru și tare ar fi bine să se întâmple și în viața reală, a noastră a tuturor… Haideți să vedeți un spectacol vesel, original, gustat în egală măsură și de copii și de adulți”, susține Eugen Pădureanu.

Distribuția:
Andreea Pascu
Roxana Olșanschi
Eugen Pădureanu

Accesul este liber, cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare!

bogat afis v5„Cum ar fi dacă ar fi să câștigi premiul cel mare la loterie?!... Concedii în locuri exotice, vile peste tot prin lume, mașini scumpe?!... Fericire instantă, acte de caritate, viață lipsită de griji?!... Cam așa, nu?!... Cine nu ar vrea?!... Ei bine, hai să vezi cum îi apucă strechia pe cei doi oameni simpli, cărora le cade pe cap această mare pleașcă!!!... O să te distrezi și nu numai...”- Eugen Pădureanu
Distribuția:
Roxana Olșanschi
Eugen Pădureanu
Regia- Eugen Pădureanu
Preț bilet 20 lei/10 lei (pensionari,elevi,studenți )
Locuri limitate !
Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.
Rezervări la nr. de telefon 0787 259 420 sau 0787 287 113

afis un barbat bun de print 21„Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie ? Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă. Când toate acestea se întâmplă în visul celui cu musca pe căciulă, drama se transformă într-o neașteptată și spumoasă comedie, o comedie în care ne-am putea recunoaște câțiva dintre noi, o comedie care ne amintește de realitatea noastră socială și care, totodată, prin finalul neașteptat ne face să medităm mai mult asupra gândurilor și faptelor noastre!

Citește mai departe...

20210513 104354"Hamlet este dimensiunea dintre libertate și captivitate, tăcere și revoltă, rezistență și înfrângere, trădare și devotament, dragoste și perversitate, moralitate și imoralitate.
Intr-un secol grăbit, egoist, ipocrit, societatea a degradat din punct de vedere moral, direct proporțional cu dezvoltarea tehnico-științifică. Societatea a progresat pe plan intelectual, sacrificând moralitatea și provocând noi relații interumane, în care valorile spirituale au o altă semnificație în modul de a rezista în societate. Orice revoltă a individului împotriva regulilor impuse de putere și societate este redusă la tăcere.

Citește mai departe...

neoplasticism"Un spectacol despre vise, fără de care nici un om nu poate supraviețui. Visul - motorul entuziasmului și motivația sufletului. Oare câți dintre noi trăiesc închiși în propria închisoare, fără speranță, fără suflet?
Suntem transformați în gloate de robi, în zombi. Mesajul spectacolului e foarte simplu: nu permiteți nimănui să vă lipsească de vise." Roman Malai ( regizor)
Distribuția
Mihai Feier
Laurențiu Lungu
Ioana Cojocărescu
Preț bilet 20 lei/10 lei (pensionari,elevi,studenți )
Locuri limitate !
Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.
Rezervările se fac Agenția Teatrală - tel.0787259420 sau la tel. 0787287113 .

Afis nu i usor„Cum ar fi dacă ar fi să câștigi premiul cel mare la loterie?!... Concedii în locuri exotice, vile peste tot prin lume, mașini scumpe?!... Fericire instantă, acte de caritate, viață lipsită de griji?!... Cam așa, nu?!... Cine nu ar vrea?!... Ei bine, hai să vezi cum îi apucă strechia pe cei doi oameni simpli, cărora le cade pe cap această mare pleașcă!!!... O să te distrezi și nu numai...”- Eugen Pădureanu
Distribuția:
Roxana Olșanschi
Eugen Pădureanu
Regia- Eugen Pădureanu
Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrală !
Preț bilet 30 lei/15 lei (pensionari,elevi,studenți )
Locuri limitate !
Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.
Rezervări la nr. de telefon 0787 259 420 sau 0787 287 113

Veronika afisSpectacolul „ Veronika se hotărăște să moară„ este despre scânteia iubirii reale ce poate deschide inima, ochii dar si mintea către altfel de viață. Este despre schimbarea lumii interioare, dar și fizice, odată cu arderea ei. Și este despre nașterea dorinței de a trăi o dată cu împlinirea dragostei. Este oare posibil ca sentimentul de a fi îndrăgostit să descătușeze sufletele încarcerate în propiile rătăciri? „
(Florin Ionescu, regizor)
SPECTACOL NERECOMANDAT PERSOANELOR SUB 16 ANI !

Citește mai departe...

afis veronica FBVeronica se hotărăște să moară –Premieră 12 martie ,ora 19
„Spectacolul „ Veronica se hotărăște să moară„ este despre scânteia iubirii reale ce poate deschide inima, ochii dar si mintea către altfel de viață. Este despre schimbarea lumii interioare, dar și fizice, odată cu arderea ei. Și este despre nașterea dorinței de a trăi o dată cu împlinirea dragostei.

Citește mai departe...

jerry și cainele afis„Jerry și câinele„ este o adaptare după celebra „The zoo story„ scrisă de Edward Albee acum mai bine de 62 de ani. Cine s-ar fi gândit că după atâția ani tema și mesajul piesei vor fi la fel de actuale....
Piesa explorează teme ca izolarea, singurătatea, comunicarea greșită între oameni - ca o anatematizare, disparitate socială și dezumanizare într-o lume materialistă, plină de false valori.
Producția TAD este un manifest pentru viață, un semnal de alarmă privind viitorul nostru, un îndemn de adeveni mai atenți și mai buni cu cei din jurul nostru, o transfuzie de umanitate de la actanți către spectatori„- Mihai Panaitescu, regizor

Citește mai departe...

afis aniversareaȘi în acest an ,Teatrul de Artă Deva vă propune să sărbătoriți Femeia la teatru ! Piesa pe care v-o propunem este producția „Aniversarea„ în regia lui Eugen Pădureanu .
Doamnele și domnișoarele au intrarea gratuită iar domnii care le însoțesc vor achita costul unui bilet întreg ( 20 lei ) .
„Doamne,Dumnezeule ,Anucica ... Niciodată nu am simțit atâta emoție pe scândura asta păcătoasă,niciodată ! Și câtă liniște și câtă împlinire a putut să treacă prin mine ....Credeam că le-am trăit pe toate, dar uite câtă bucurie a apărut în viața mea ....

Citește mai departe...

D ale carnavalului afis"D'ale Carnavalului" de Ion Luca Caragiale, este o adaptare îmbunătățită a celebrei piese, cu personaje multiple și un comic deosebit de interesant. În afara de comic, este o sinteză și o analiză a societății românești de acum peste 100 de ani, care, din nefericire se potrivește ca o mănușă prezentului.
Ion Luca Caragiale este eternul contemporan„ (Mihai Panaitescu ,regizor)

Preț bilet 20 lei/10 lei ( pensionari, elevi, studenți )
Rezervări la nr. de telefon 0787 259 420 sau 0787 287 113.
Locuri limitate!

Agentia de bilete

Trailer Deva Performing Arts - Ediția Inside Out #Deva2020

Zadarnicele chinuri ale dragostei Trailer

Trailer Vecina de alaturi

Deva Performing Arts 2019

Zana trotuarelor

Weekend in pijamale

Ratoiul nazdravan

Buna seara... iubire

Fram

O noapte furtunoasa

TAD Facebook

Vizitatori

112172
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
Total
64
298
1279
108481
4634
10339
112172

2021-09-17 04:40