Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

afis bunÎn perioada 1- 8 septembrie, Teatrul de Artă Deva vă invită la a treia ediție a festivalului Deva Performing Arts- Ediția Inside Out.
Spectacole de teatru, concerte de muzică jazz, spectacole de circ, performance-uri, ateliere pentru copii, workshop - uri, parade stradale, expoziții – toate vă sunt oferite cu drag de echipa teatrului devean , într-o perioadă în care artele spectacolului își dau întâlnire la Deva pentru o săptămână de sărbătoare culturală în spațiile orașului.
Ediția Inside Out dorește să fie în mijlocul comunității. Spațiile orașului devin teatre pentru întreaga comunitate. Orașul devine un teatru !
Festivalul va avea loc în mai multe locații din oraș: în parcuri, în cartiere, în cetate, în centrul orașului, zona pietonală din fața teatrului, în galeriile de artă, la muzeu, etc.
Veți avea ocazia să participați la spectacole oferite de artiști din România , Franța, Elveția, Germania. Vă provocăm să ne fiți alături în cele 8 zile de teatru în care vor avea loc 25 de evenimente și ….surprize !
Programul detaliat (pe zile ,ore și locații ) va putea fi consultat pe site-ul www.teatruldeartadeav.ro și pe pagina de Facebook a instituției, începând cu data de 1 august 2020.

Echipa Teatrului de Artă Deva vă așteaptă la Deva Performing Arts 2020 !
Respectă-te, deci vino la teatru !