Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon: 0787.259.420, Agenție: 0354.738703, Secretariat: 0354.884511- E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

obtTeatrul românesc cinstit de actorii basarabeni. Naționalul bălțean dă startul primei ediții a festivalului „Onor Teatrului Românesc”, în cadrul căruia vor fi jucate spectacole de trupele teatrelor din orașele Deva, Bârlad și Suceava din România.

„Păcală” va fi primul spectacol la Bălți oferit de Teatrul de Artă Deva. Trupa teatrul „Victor Ion Popa” din Bârlat va juca la Bălți spectacolul „ O noapte furtunoasă”, iar actorii de la teatrul „Matei Vișniec” Suceava ne va bucura cu spectacolul „Pisici2” pe 28 curent.

Citește mai departe...

afis regele bufonulCunoscutul teatru TriArte din Anvers va găzdui, în data de 9 decembrie 2022, spectacolul de teatru „Regele, bufonul și domnii șobolani” de Matei Vișniec, în regia Mihaelei Panainte și a lui Jean-François D’Hondt. Spectacolul a avut premiera în România în luna mai a acestui an și s-a bucurat de un mare succes la public. Toate elementele necesare unui eveniment teatral de înaltă ținută sunt întrunite: un autor de excepție, Matei Vișniec - o figură proeminentă a dramaturgiei europene, o echipă de actori tineri, dar și de doi regizori, unul român, celălalt belgian, având deja o relație de colaborare materializată în spectacole puse în scenă în mai multe țări.

Citește mai departe...

Afis teatru 298x445Un eveniment cultural se pregă­tește de către actorii Teatrului de Artă Deva. Este vorba de o colaborare extrem de importantă între artiștii de la Deva și cei din Chișinău.
 Parteneriat cultural
„Animați de idealuri comune bazate pe comuniunea de limbă și de iden­ti­tate, artiștii români și cei din Republica Moldova nu au avut niciodată un prilej mai bun ca acest an 2022 să-și ma­nifeste prin acțiuni artistice comune proiecte de anvergură prin proiectul Unire prin Cultură, proiect materializat prin săptămâna teatrului hunedorean la Chișinău și Zilele Teatrului Moldove­nesc la Deva sub forma unui minifes­tival.

Citește mai departe...

6321e216d9ebe bogat 1Ieri am privit, în sala mică a Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale, spectacolul „Nu-i ușor să fii bogat”, adaptare după Gyorgy Spiro, în regia lui E. Pădureanu. O producție a Teatrului de Artă din Deva, România.

Cum ar fi dacă ai putea să câștigi premiul cel mare la loterie? Ei, uite că exact asta li se întâmplă protagoniștilor din „Nu-i ușor să fii bogat”. Spectacolul debutează cu entuziasmul unui câștig total neșteptat și total nemeritat. Și cum era și lesne de înțeles, lucrurile se precipită rapid!

Citește mai departe...

0e69cfcf0877eee9a6e1531ef1515536Sâmbătă, 15 octombrie, am văzut spectacolul „Păcală”, adaptare după Bogdan Radu Ghelu, prezentat de Teatrul de Artă din Deva, România pe scena de la Satiricus, mun. Chișinău. O comedie românească, care redă, printr-o satiră bine creionată, satul nostru dintotdeauna: plin de moravuri, păcate și vicii.

În regia artistică și scenografia Mihai Panaitescu, piesa vine cu o simbolistică îmbelșugată (veceu în curte; vin și țuică din belșug; mese îngreunate de mâncăruri alese; și o societate cu o moralitate îndoielnică, sudată mai ales de patima paharului).

Citește mai departe...

tramvai„Și dacă dragostea așa decide, mai mult te voi iubi de dincolo de groapă…”

Se spune că dragostea nu există, că e doar o iluzie creată de trezirea simultană a mai multor simțuri. Evităm a descrie trăirile complexe prin a le ascunde sub acest cuvânt – „dragoste”. Totuși, râdem și plângem, creștem și degradăm, creăm și distrugem pentru că…iubim. Din moment ce ne-am născut, căutăm elementele ce întregesc formula dragostei, iar dorința de a iubi și de a fi iubiți ne poartă prin cele mai neașteptate urcușuri și prăpastii. Oare unde mergem azi, tramvai al Dorinței?

Citește mai departe...

pg5teatru2În perioada 11-16 octombrie 2022, echipa Teatrului de Artă Deva a par­ti­cipat cu 5 producții proprii la Festivalul ”Unire prin Cultură- Caragiale să ne judece” la Chișinău, Republica Mol­dova. Am fost primiți cu mare căldură, echipa TAD având onoarea de a juca în pre­zența unor personalități ale vieții cul­tu­rale și a unui public extraordinar de receptiv, public care a umplut în fiecare seară sala Teatrului Național Satiricus „I.L.Caragiale” din Chișinău.

Citește mai departe...

18 01 Taina ManastiriiUn spectacol al minţii şi al miracolelor, al luminii şi al umbrelor. Un spectacol, în regia şi scenografia domnului Marius Oltean, care ne invită să reflectăm la adevăratele valori şi să mărturisim că singurul lucru care ne apropie de Dumnezeu este iubirea.
Pret bilete:

Citește mai departe...

LYSISTRATA, dragostea mea

TAD - Festivalul Unire Prin Cultura #Aftermovie

ARHIVELE MEMORIEI - 07 iunie 2022

Agentia de bilete

Trailer Vecina de alaturi

Zadarnicele chinuri ale dragostei Trailer

Trailer Deva Performing Arts - Ediția Inside Out #Deva2020

Zana trotuarelor

Oscar si Tanti Roz

Buna seara... iubire

O noapte furtunoasa

TAD Facebook

Vizitatori

450487
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
Total
198
164
1532
445574
4913
10160
450487

2024-07-13 18:48