AndreRieuScris de Raluca STROIA in 25-06-2013 www.glasul-hd.ro
Iubitorii de vals sunt aşteptaţi, în luna iulie, să ia parte la concertul extraordinar susţinut de André Rieu, concert care va fi transmis live la Deva. Concertul va fi proiectat la Teatrul de Artă din localitate, în data de 13 iulie, cu începere de la ora 21:00.

Cunoscut ca fiind „Regele Valsului”, André Rieu susţine în fiecare an o suită de concerte în oraşul său natal Maastricht, Olanda. André Rieu va fi acompaniat de către faimoasa lui orchestră „Johann Strauss”, sopranele sale, tenorii, cât şi o serie de invitaţi deosebit de speciali. Dacă fanii hunedoreni ai artistului nu vor putea ajunge în Olanda, pentru a lua parte la eveniment, aceştia vor putea urmări şi asculta live concertul chiar în oraşul de la poalele cetăţii. Acesta va avea loc la Teatrul de Artă din municipiu, în 13 iulie cu începere de la ora 21:00. Preţul unui bilet este 40 de lei, iar acesta va putea fi achiziţionat de la Agenţia Teatrală. Concertul va avea o durată aproximativă de 180 minute, în care este inclusă o pauză de 15 minute. Ca de fiecare dată, transmisia o va avea ca şi gazdă pe Charlotte Hawkins, moderatoare a CinemaLive. Charlotte va asigura prologul concertului, iar la sfârşitul spectacolului îi va lua un interviu lui André Rieu, interviu menit în exclusivitate au­dienţei din cinematografe.

2020-11-27 04:48