cherchez16 aprilie 2013 www.servuspress.ro
Viaţa ca o călătorie în căutarea iubirii – acesta este mesajul spectacolului pe care elevii lui Dan Puric îl vor susţine, vineri, 19 aprilie, pe scena Teatrului de Artă din Deva. „Cherchez la femme!” va fi adusă la Deva de Compania „Pass Partout” Dan Puric,

fiind o reprezentaţie pline de pantomimă, dans, mişcare, luminăşi sunet, aplaudatăşi ovaţionată la scenă deschisă peste tot pe unde a fost urmărită. „Cherchez la femme!” nu este o piesă de teatru obişnuită, cu dialoguri greoaie, ci un gând efervescent, care încearcă să se elibereze de legile clasice ale scenei. Costul unui bilet este 30 de lei şi poate fi cumpărat de la Agenţia Teatrală din Deva.

2020-11-27 16:30