Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

Continuăm online

„Dragi spectatori, până la stabilizarea situației epidemiologice, Teatrul de Artă Deva își va continua activitatea online astfel: în fiecare miercuri, de la ora 19, vom difuza un spectacol pentru adulți ( înregistrare) și în fiecare duminică, de la ora 11, spectacol pentru copii ( înregistrare).
Link-urile vor fi afișate în ziua și la ora stabilită și vor putea fi accesate până a doua zi, la ora 7 , pe pagina de Facebook a teatrului.
Primul spectacol va fi transmis duminică - 15 noiembrie, la ora 11.
Veți putea urmări spectacolul " Adevărata poveste a lui Hansel și Gretel" regia Marian Stan.
Sperăm să ne revedem curând!

Până atunci, vă urăm multă sănătate și vă invităm alături de noi, online 
Vă invităm să ne rămâneți aproape și să urmăriți spectacolele noastre pe pagina https://www.facebook.com/Teatrul-de-Art%C4%83-Deva-190963754276593/ „
cherchez28 martie 2013, www.servuspress.ro Spectacol marca „Compania Pass Partout”
Un amestec alchimic de pantomimă, dans, mişcare, lumină, sunet şi mult suflet, de asta vor avea parte hunedorenii ce îşi vor cumpăra bilet şi vor petrece seara de 19 aprilie, de la ora 19:00, stând confortabil pe un scaun din sala de spectacole a Teatrului de Artă din Deva.
 Pentru că deja şi-a obişnuit publicul cu reprezentaţii de bună calitate, instituţia teatrală din reşedinţa judeţului mai oferă o „mostră” din această categorie: spectacolul „Cherchez la femme!”, în regia lui Petrică Voicu şi avându-i ca protagonişti pe actorii Companiei „Pass Partout” Dan Puric. 
Reprezentaţia a fost ovaţionată la scenă deschisă peste tot pe unde a fost jucată, iar la Deva, biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare încă de ieri, la Agenţia Teatrală, la preţul de 30 de lei bucata.
Despre îndrăgosteala hrănită de femeie
 “Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al şcolii lui Dan Puric, însă Petrică Voicu, creatorul acestui spectacol, şi-a găsit, după mulţi ani de lucru, propria cale de expresie. Cu mesajul său simplu – viaţa ca o călătorie în căutarea iubirii – “Cherchez la femme!” nu este o piesă de teatru obişnuită, cu dialoguri greoaie, ci un gând efervescent, care prinde viaţă şi încearcă să se elibereze de legile clasice ale scenei. Pantomimă şi dans, lumină şi întuneric, realitate durăşi vis gingaş, din toate acestea se naşte misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri şi durere, “Cherchez la femme!” ne vorbeşte, de fapt, despre îndrăgostire, ca miracol al Universului. Iar îndrăgostirea nu este hrănită decât de femeie, cea care are puterea de a regenera omul şi odată cu el, lumea întreagă. “Lumea din “Cherchez la femme” este privită şi reprezentată fără scrobealăşi fără încrâncenare, cu dragoste şi cu mult, mult umor. Şi se naşte atât de firesc, atât de natural, atât de necăutat, atât de ne-experimental, cu atâta forţă expresivăşi atâta bucurie a jocului încât spectacolul pare a se fi născut, precum Afrodita, din spuma mării, şi nu din oceanul de transpiraţie al sutelor de ore de repetiţii. Invitaţia “Cherchez la femme!”, atunci când vine din partea trupei Passe Partout Dan Puric (de la care, dacă i-ai văzut spectacolele, ştii la ce să te aştepţi, dar care nu încetează să surprindă), e suficientă pentru a te scoate din casă seara. Numai după ce o să ieşiţi din sală o să vă daţi seama ce mult aţi fi pierdut dacă nu-l vedeaţi”, se precizează în comunicatul de presă al Teatrului de Artă din Deva. Din distribuţia spectacolului fac parte Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekas, Vladimir Rusu şi Sebastian Petrovici.
“Cherchez la femme!” este o expresie consacrată de romanul “Mohicanii Parisului” de Alexandre Dumas – tatăl. Unul dintre personaje, poliţist de profesie, rostea aceste cuvinte ori de câte ori lucrurile erau greu de perceput şi de dezlegat.
 

Agentia de bilete

Zana trotuarelor

Oscar si Tanti Roz

Burtiplici si Tontonici

Santaj (rezumat)

Buna seara... iubire

O noapte furtunoasa

TAD Facebook

Vizitatori

036905
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
Total
206
266
1115
34192
5149
7940
36905

2020-11-27 16:26