Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

Continuăm online

„Dragi spectatori, până la stabilizarea situației epidemiologice, Teatrul de Artă Deva își va continua activitatea online astfel: în fiecare miercuri, de la ora 19, vom difuza un spectacol pentru adulți ( înregistrare) și în fiecare duminică, de la ora 11, spectacol pentru copii ( înregistrare).
Link-urile vor fi afișate în ziua și la ora stabilită și vor putea fi accesate până a doua zi, la ora 7 , pe pagina de Facebook a teatrului.
Primul spectacol va fi transmis duminică - 15 noiembrie, la ora 11.
Veți putea urmări spectacolul " Adevărata poveste a lui Hansel și Gretel" regia Marian Stan.
Sperăm să ne revedem curând!

Până atunci, vă urăm multă sănătate și vă invităm alături de noi, online 
Vă invităm să ne rămâneți aproape și să urmăriți spectacolele noastre pe pagina https://www.facebook.com/Teatrul-de-Art%C4%83-Deva-190963754276593/ „

 Afis 60x80 ORADEA CLUJ SIBIUTurneul Stradivarius 2020 își propune să continue să conecteze povestea muzicii în interpretarea violonistului Alexandru Tomescu și Vioara Stradivarius Elder Voicu și Bandoneon-ul muzicianului argentinian Omar Massa, cu publicul, iar fiecare spectacol să fie un sentiment de bine, de frumos, o poveste pe care vrem să o trăim indiferent de vremuri.
Propunem un program muzical “PIAZZOLLA 99” îmbinat cu muzica lui Bethoven, Enescu, Massennet, Bach, Haendel, Porumbescu, în grandoarea Catedralelor Catolice sau curțile acestora, transformate în adevărate săli de spectacol, care definesc timpul în cea mai frumoasă formă de expresie a emoției.
Suntem onorați să vă invităm acest concert extraordinar, în 3 septembrie, ora 19, în cadrul festivalului Deva Performing Arts Ediția Inside Out !
Locuri limitate !
Accesul spectatorilor în perimetrul delimitat va fi permis doar cu mască de protecție,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.
Preț bilet 30 lei
Rezervările se fac Agenția Teatrală - tel.0787259420 sau la tel. 0787287112 .