Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

Continuăm online

„Dragi spectatori, până la stabilizarea situației epidemiologice, Teatrul de Artă Deva își va continua activitatea online astfel: în fiecare miercuri, de la ora 19, vom difuza un spectacol pentru adulți ( înregistrare) și în fiecare duminică, de la ora 11, spectacol pentru copii ( înregistrare).
Link-urile vor fi afișate în ziua și la ora stabilită și vor putea fi accesate până a doua zi, la ora 7 , pe pagina de Facebook a teatrului.
Primul spectacol va fi transmis duminică - 15 noiembrie, la ora 11.
Veți putea urmări spectacolul " Adevărata poveste a lui Hansel și Gretel" regia Marian Stan.
Sperăm să ne revedem curând!

Până atunci, vă urăm multă sănătate și vă invităm alături de noi, online 
Vă invităm să ne rămâneți aproape și să urmăriți spectacolele noastre pe pagina https://www.facebook.com/Teatrul-de-Art%C4%83-Deva-190963754276593/ „

MerakiCluj Art , în parteneriat cu Teatrul de Artă Deva și Galeria EM Art Gallery vă invită să vizitați expoziția de pictură a artistei Alexandra Pădurean
„'Meraki' [may:rah:kee] subst.
-a lăsa o parte din tine în ceea ce crezi.
Încă de mică am fost pasionată de oameni,îmi plăcea sa analizez până și cele mai mici detalii despre aceștia. Mergand pe strada, observam mici franturi din viața cuiva, vedeam zâmbete, țipete, priviri neutre... Vedeam aceste fracturi din povestea atât de complexă a unor străini și eram fascinata. Îmi puneam mereu întrebarea: Care este continuarea? Ei bine, această întrebare m-a făcut să doresc, nu să aflu răspunsul real, ci sa il creez sau cel puțin, sa imortalizez acele secvențe, acele trăiri care îți trezesc întrebări. Așa mi-a început dragostea pentru portret și mai ales pentru umanitate. Dragostea de a-mi creea o dimensiune a mea unde toate gandurile mele primesc validare. In momentul în care mi-am cunoscut arta, m-am cunoscut pe mine, am cunoscut lumea în care mă aflu si într-un sfârșit am aflat răspunsul mult căutat: Veșnica continuare a poveștii mele.
Pe scurt, 'Meraki' e o parte din mine lăsată în povestea umanității„
Acces liber, cu respectarea măsurilor de protecție !