Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon: 0787.259.420, Agenție: 0354.738703, Secretariat: 0354.884511- E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

Școala de circȘcoala de circ din Timișoara organizează ateliere pentru copii în fiecare zi a festivalului Deva Performing Arts -Ediția Inside Out !
De crezi că ai încercat tot, nu ai descoperit încă circul. Dinamism, provocare, cooperare, creativitate, armonie corporală, responsabilitate, voie bună, respect, încredere... a explora fără limite! Echilibru corp-minte-spirit :)
La finalul atelierelor ,copii selecționați vor evolua în fața publicului.Circul contemporan este o metodă de educație și exprimare artistică tot mai răspândită în Europa. La granița dintre sport și artă, circul este un mijloc de a descoperi noi posibilități de expresie, mișcare, coordonare și depășire a limitelor personale. Prin cele patru discipline principale: jonglerie, echilibru pe obiect, acrobație și trapez, oferă cadrul ideal oricărui participant de a se antrena în funcție de ceea ce el dorește să exploreze, cu respect față de caracteristicile personale și în deplină siguranță.


Școala de circ vine la Deva cu două tipuri de activități: pistă de inițiere - ateliere deschise, unde publicul participă după bunul plac, in intervalul orar comunicat; stagiu de 5 zile, unde participantii se inscriu in prealabil și participă la cursuri pe toată durata programului comunicat, iar la final prezintă un mic spectacol creat chiar de către ei.
Descriere pistă de inițiere:
ntr-un spațiu amenajat special pentru asta și în deplină siguranță, ateliere de circ, pe diferite discipline, te așteaptă să te uimești tu pe tine. Ridici bila pentru a învăța să jonglezi, urci la trapez pentru prima figură, antrenezi echilibrul mergând pe cablu, vezi lumea cu sus-n jos când stai pe mâini. Profesorii de circ sunt acolo pentru a da un sfat și a asigura buna desfășurare a activității. Tu participi in ritmul tau, fiind posibil sa incepi si sa te opresti cand doresti, în intervalul orar anuntat.

Descriere stagiu de 5 zile:
Activități creative, abilități distractive, dinamică pozitivă de grup și un spectacol de final jucăuș, creat împreună... toate acestea prin joc și voie bună!
+ un eveniment de final delicios: spectacolul copiilor + ” circus sharing” părinți & copii

Obiectivul principal al stagiului este dezvoltarea armonioasă a copiilor.În primele două zile participanții vor experimenta toate disciplinele din circ: trapez, echilibru pe bila și pe cablu, jonglerie, acrobație.Miercuri vor alege, în funcție de preferințe, ce vor să aprofundeze. Spectacolul va fi creat pornind de la ideile copiilor și ghidat de către formator.Mișcare scenică, coregrafie și atitudine artistică vor fi elemente experimentate de către copii pe tot parcursul săptămânii, prin jocuri, exerciții și voie bună.
La final, familia și prietenii sunt invitați la spectacol !!!
Explorare, încredere în sine, respect, colaborare, armonie, empatie și siguranță sunt principiile de bază ale activității, reflectate pe tot parcursul saptamanii intr-o abordare a educației prin experiență și un proces de invățare adaptat fiecărui participant în parte.
Cu cine? Imi, Uca și Iain
Formatori ai Școlii de circ din Timișoara, pasionați de circ și învățare, specializați in pedagogie artistică - artele circului, la Școala de circ din Bruxelles, o instituție respectata la nivel european.
Experiența acumulată în sfera educației non-formale de peste 15 ani și numeroase proiecte internaționale organizate, garantează calitatea activităților propuse și o experiență inedită pentru toți participanții.
Acces liber, în limita locurilor disponibile!

Accesul spectatorilor în perimetrul delimitat va fi permis doar cu mască de protecție ,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

LYSISTRATA, dragostea mea

TAD - Festivalul Unire Prin Cultura #Aftermovie

ARHIVELE MEMORIEI - 07 iunie 2022

Trailer Vecina de alaturi

Zadarnicele chinuri ale dragostei Trailer

Trailer Deva Performing Arts - Ediția Inside Out #Deva2020