Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon: 0787.259.420, Agenție: 0354.738703, Secretariat: 0354.884511- E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

WORKSHOPCu un „record” de aproape 40 de ani de cercetare și predare a sistemului de învățare a lui Meyerhold- Biomecanica, actorul, regizorul și artistul american de performanță Philip Brehse s-a concentrat pe sarcina de a face acest material accesibil actorilor și interpreților, în sens practic.
În acest atelier-laborator intensiv vom pătrunde în tărâmul fascinant al principiilor în joc. Prin practica exercițiilor de început învățăm să ne regândim relația fizică cu gravitația și începem să înțelegem mișcarea ca un efort ritmic, muzical. Fiecare dintre exerciții oferă o oportunitate de a da aripi creativității, de a vă antrena și, în cele din urmă, de a percepe senzația construirii unui rol sau a unui performance cu întregul corp.

Acces liber, în limita locurilor disponibile!
Accesul spectatorilor în perimetrul delimitat va fi permis doar cu mască de protecție ,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

LYSISTRATA, dragostea mea

TAD - Festivalul Unire Prin Cultura #Aftermovie

ARHIVELE MEMORIEI - 07 iunie 2022

Trailer Vecina de alaturi

Zadarnicele chinuri ale dragostei Trailer

Trailer Deva Performing Arts - Ediția Inside Out #Deva2020