Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

Continuăm online

„Dragi spectatori, până la stabilizarea situației epidemiologice, Teatrul de Artă Deva își va continua activitatea online astfel: în fiecare miercuri, de la ora 19, vom difuza un spectacol pentru adulți ( înregistrare) și în fiecare duminică, de la ora 11, spectacol pentru copii ( înregistrare).
Link-urile vor fi afișate în ziua și la ora stabilită și vor putea fi accesate până a doua zi, la ora 7 , pe pagina de Facebook a teatrului.
Primul spectacol va fi transmis duminică - 15 noiembrie, la ora 11.
Veți putea urmări spectacolul " Adevărata poveste a lui Hansel și Gretel" regia Marian Stan.
Sperăm să ne revedem curând!

Până atunci, vă urăm multă sănătate și vă invităm alături de noi, online 
Vă invităm să ne rămâneți aproape și să urmăriți spectacolele noastre pe pagina https://www.facebook.com/Teatrul-de-Art%C4%83-Deva-190963754276593/ „

WORKSHOPCu un „record” de aproape 40 de ani de cercetare și predare a sistemului de învățare a lui Meyerhold- Biomecanica, actorul, regizorul și artistul american de performanță Philip Brehse s-a concentrat pe sarcina de a face acest material accesibil actorilor și interpreților, în sens practic.
În acest atelier-laborator intensiv vom pătrunde în tărâmul fascinant al principiilor în joc. Prin practica exercițiilor de început învățăm să ne regândim relația fizică cu gravitația și începem să înțelegem mișcarea ca un efort ritmic, muzical. Fiecare dintre exerciții oferă o oportunitate de a da aripi creativității, de a vă antrena și, în cele din urmă, de a percepe senzația construirii unui rol sau a unui performance cu întregul corp.

Acces liber, în limita locurilor disponibile!
Accesul spectatorilor în perimetrul delimitat va fi permis doar cu mască de protecție ,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.