Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com

postare cu premieraTeatrul de Artă Deva vă invită la un spectacol de improvizație teatrală, pentru toate vârstele !
„Pagliacci (Clovnii) este un spectacol datorat fascinației mele pentru lumea
circului, o lume-univers, o lume care se exprimă prin perpetua dorință deevadare în imaginar și joc, în configurări încărcate de mister. Astfel, în povestese află trei clovni care își trăiesc viața deloc ușoară într-o căruță (de circ), transfigurată însă prin mirajul jocului într-o existență mirifică a visului.Spectacolul a fost conceput și structurat pornind de la improvizații , jonglerii și acrobații. continuate cu texte scrise de actori. Spre deosebire de o reprezentație de teatru, în Pagliacci apar elemente de jonglerie și acrobație, specifice circului, dar integrate în ansamblul reprezentației.

Deși scenele nu urmează o narațiune, în sensul clasic al cuvântului, în derularea lor este întreținută vie atmosfera circului prin tablouri sugestive, aparent fără nici o legătură între ele, captivante prin proiecția lor în fantastic.Cel mai iubit erou al cineastului Federico Fellini este clovnul, pentru el a și creat filmul „Clovnii” care m-a inspirat și m-a ajutat să înțeleg această lume magică„- Mihaela Panainte, regizor


„O experiență cu totul nouă pentru mine. A fost o muncă provocatoare de câteva săptămâni. Am pornit în primele zile cu retușarea textului, ca mai apoi să forăm în imaginar prin intermediul improvizațiilor îmbinate cu module de jonglerie și acrobație. Toate astea au dus la un spectacol complex, special. Alături de bunii și talentații mei colegi am descoperit că cei mai îndurerați, triști și neimpliniți oameni sunt, de fapt, clovnii. Capacitatea histrionică ii învață să ascundă și să ambaleze esența unei vieți triste într-un comic autentic. Prin generozitatea colegilor acest spectacol experiment a prins amploare, savoare și pentru asta sunt mai mult decât recunoscător.„(Gheorghe Aurelian Răducu)

„Prin intermediul propunerii de-a lucra cu Aurelian Gheorghe și Sergiu Cornelius, sub îndrumarea minunatei regizoarei Mihaela Panainte, am avut șansa unei întâlniri încununate de ludic, generozitate și răbdare. Un spectacol experiment care ne-a ajutat să ne inspirăm, și să ne călăuzim unii pe alții într-o căutare a jocului originar.„ (Ioana Cojocărescu)


„Prologul experienței mele în acest proiect a fost unul abrupt care m-a stârnit și m-a făcut să reflectez asupra condiției artistului. Am avut posibilitatea să explorez diferite mijloace de expresie și să îmi dezvolt noi aptitudini.
Asta se datorează întregii echipe care a depus efort în fiecare zi de laborator și căreia vreau să îi mulțumesc cu această ocazie. Cred în acești oameni pasionați fără de care nu am fi reușit să conturăm frumoasa poveste a Pagliaccilor.„ (Sergiu Cornelius)

Preț bilet 30 lei/15 lei (pensionari,elevi,studenți )
Locuri limitate !
Accesul spectatorilor în Curtea interioară a Teatrului de Artă Deva va fi permis doar cu mască de protecție,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.
În cazul în care vremea nu va permite desfășurarea evenimentului afară, acesta de va desfășura în sala de spectacole a TAD.
Rezervări la nr. de telefon 0787 259 420 sau 0787 287 113

Agentia de bilete

Trailer Deva Performing Arts - Ediția Inside Out #Deva2020

Zadarnicele chinuri ale dragostei Trailer

Trailer Vecina de alaturi

Deva Performing Arts 2019

Zana trotuarelor

Weekend in pijamale

Ratoiul nazdravan

Buna seara... iubire

Fram

O noapte furtunoasa

TAD Facebook

Vizitatori

112164
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
Total
56
298
1271
108481
4626
10339
112164

2021-09-17 04:27