Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com
Stimați spectatori, din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri cu virusul SARS Cov2 în localitatea Deva și pentru a respecta hotărârile în vigoare, vă anunțăm că în perioada următoare Teatrul de Artă Deva își suspendă programul cu publicul.
Imediat ce situația epidemiologică se va îmbunătăți, vom reveni !
Mulțumim că ne sunteți aproape ��
Cu stimă, echipa Teatrului de Artă Deva

afis bun11În perioada 1- 8 septembrie, Teatrul de Artă Deva vă invită la a treia ediție a festivalului Deva Performing Arts- Ediția Inside Out.
 Spectacole de teatru, concerte de muzică jazz, spectacole de circ, performance-uri,  ateliere pentru copii, workshop - uri, parade stradale, expoziții

 – toate vă sunt oferite cu drag de echipa teatrului devean , într-o perioadă în care artele spectacolului își dau întâlnire la Deva pentru o săptămână de sărbătoare culturală în spațiile orașului.

Ediția Inside Out dorește să fie în mijlocul comunității. Spațiile orașului devin teatre pentru întreaga comunitate. Orașul devine un teatru !

Festivalul va avea loc în mai multe locații din oraș: în parcuri, în cartiere, în cetate, în centrul orașului, zona pietonală din fața teatrului, în galeriile de artă, la muzeu, etc.

Veți avea ocazia să participați la spectacole oferite de artiști din România , Franța,  Elveția, Germania.  Vă provocăm să ne fiți alături în cele 8 zile de teatru în care vor avea loc 25 de evenimente și ….surprize !

Programul detaliat (pe zile ,ore și locații ) va putea fi consultat pe site-ul www.teatruldeartadeva.ro și pe pagina de Facebook a instituției, începând cu data de 1 august 2020.

Echipa Teatrului de Artă Deva vă așteaptă la Deva Performing Arts 2020 !

Respectă-te, deci vino la teatru !

Agentia de bilete

Deva Performing Arts 2019

Zana trotuarelor

Weekend in pijamale

Ratoiul nazdravan

Burtiplici si Tontonici

Santaj (rezumat)

Sot de vanzare

Buna seara... iubire

Fram

O noapte furtunoasa

TAD Facebook

Vizitatori

071053
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
Total
232
204
684
68615
5024
7598
71053

2021-04-21 20:37