Str. 1 Decembrie, Nr.15, Deva, Jud. Hunedoara - Telefon/Fax: 0354.884.511 - E-mail: contact@teatruldeartadeva.ro
Informatii si rezervari bilete: Tel.: 0787259420, Email: agentieteatru@gmail.com
maestru si margarita„Cel mai incomod scriitor și dramaturg al sec XX, Mihail Bulgakov, ,,ne alterează” confortul nostru spiritual cu cel mai important roman al sec. XX - Maestrul și Margarita, făcînd o radiografie întregului sistem politic și social, atingînd coardele cele mai sensibile ale creștinismului și satanismului, plasîndu-le pe toate într-o altă dimensiune ca timp, sens, valoare, locație. Este un roman despre dragoste și trădare, despre devotament și jertfire, despre lipsa totală de credință, este un roman despre noi, 
este romanul existenței noastre umane. Piesa lui Bulgakov se naște la Deva, pentru că avem norocul de a produce acest spectacol într-un teatru de proiecte. 
Este un teatru care își poate permite să meargă pe proiecte de calitate, care sensibilizează spectatorul nu numai din punct de vedere distractiv, ci și intelectual. 
Acest spectacol se adresează unui public cult și inteligent. Cred că cei care vor veni la acest spectacol vor înțelege genula cesta de montare. 
Spectacolul se joacă concomitent în șapte limbi, fiecare scenă este deosebită. Mesajul, de asemenea, este unul foarte important dat celor care trăim în Secolul XXI. 
Practic primim o directivă cu privire la faptul că lipsa de credință poate distruge întreaga omenire. Nu contează în ce crezi, poți să crezi sau nu în Dumnezeu, 
dar poți să crezi în soție, copil, mamă, tată, în ziua de mâine, în succesul tău. Omul fără credință este sortit pieirii și nu are șansa de a exista. 
Cam aceasta este ceea ce vrem noi să facem în acest complicat și multidimensional roman. Este un proiect foarte ambițios și cred că este primul proiect de o asemenea anvergură între Basarabia și România. „-Sandu Grecu, regizor
 
Distribuția
ViorelCornescu
George Custură
IoanaCojocărescu
MihaiFeier
Sergiu Cornelius
Roman Mălai
ArcadieRăcilă
Aurel Gheorghe
LaurențiuLungu
Edgar Bunea
Theo Crețu
VioricaBulgac
AlexandruCrâlov
SilviuDobre
ValeriuCazacu
Marian Stan
AndreeaPascu
Laura Tulac
 
preț bilet 20 lei 

Agentia de bilete

Deva Performing Arts 2019

Zana trotuarelor

Weekend in pijamale

Ratoiul nazdravan

Burtiplici si Tontonici

Santaj (rezumat)

Sot de vanzare

Buna seara... iubire

Fram

O noapte furtunoasa

TAD Facebook

Vizitatori

075751
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
Total
2
320
742
73514
2939
6783
75751

2021-05-13 00:04