Piesa „Mafia Femeilor„ (adaptare și reluare cu distribuție nouă) este o comedie, dacă o privești dinspre partea meridională a Europei (autorul fiind din Catania) și o tragi-comedie, dacă te postezi mai la nord și privești spre sud... e vorba despre percepția morții din prea multă dragoste... în cazul nostru fizică. Patru femei total diferite sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi.
Preț bilet 10lei
„Scufița Roșie... Povestea pe care o știe toată lumea... O drăgălășenie de fetiță se întâlnește cu un lup cam într-o ureche... Un spectacol haios, cu personaje haioase și întâmplări haioase, unde totul se termină cu bine spre amuzamentul copiilor, părinților și bunicilor de toate
vârstele! Vă așteptăm la teatru, împreună cu toată familia, ca să ne amuzăm și să ne distrăm împreună!"-
Eugen Pădureanu, regizor
Distribuția: Gianina Iconaru, Cristina Lazăr, Eugen Pădureanu, Mihai
Feier, Lorin Presecan
Regia- Eugen Pădureanu
Scenografia- Andreea Oprean
Preț bilet 20/10 lei
„Occident Express" de Matei Vișniec este o călătorie în lumea simbolurilor și a profunzimii umane. Într-un tren al destinului, personajele cu vise și îndoieli se întâlnesc, dezvăluind povestea diversității umane. Limbajul poetic și simbolismul subliniază căutarea fiecărui individ pentru identitate și sens într-o călătorie plină de
exiluri interioare. Dialogurile, ca voci ale sufletului, dezvăluie frânturi de adevăr și compun un tablou complex al existenței umane.
"Occident Express" este o capodoperă care explorează nu doar călătoria într-o lume în continuă schimbare, ci și profunzimea emoțiilor și impactul conexiunilor umane.
Regia Mihai Panaitescu
Distribuția;
Eugen Pădureanu
Andreea Pascu
Aurelian Culea
Diana Dănilă
Armand Crișan
Viorica Bulgac
Lorin Presecan
de Alexandru Kirițescu, regia Daniel Bucur
Preț bilet 30/15 lei elevi, studenți, pensionari.
„Comedia „Gaițele” face parte din „Trilogia burgheză” a lui Alexandru Kirițescu. Piesa înfățișează, în trei acte, clanul Duduleanu, întruchipat de cele trei „gaițe”, Aneta, Zoia și Lena, precum și de generația următoare, reprezentată de Ianache, Georges și Colette.
Conflictul se conturează treptat, opunând dorințelor Wandei Serafim, iubirea necondiționată a Margaretei pentru Mircea Aldea.
Rele, rapace, lipsite de empatie, cele trei bătrâne dau impresia că ar putea trăi cât lumea. Moartea Margaretei, o sinucidere cu laudanum, nu le zdruncină apetitul, nici plăcerea de a bârfi și de a se certa la nesfârșit, jucând cărți.
Rude pierdute„ de Nava Semel
Preț unic bilet 50 lei
„Piesa de teatru RUDE PIERDUTE de Nava Semel are ca temă centrală memoria, o memorie care se exprimă prin amintiri dureroase și traume, experiențe prin care au trecut cele două familii de refugiați. Piesa are ca inspirație viața scriitoarei Nava Semel, este povestea imigranților care încearcă să se integreze într-o țară nouă, fără a-și pierde identitatea. Așa cum știm deja din Antichitate, arta povestirii era și arta vindecării, iar acest lucru îl vom putea observa și în RUDE PIERDUTE, o poveste de viață a celor două familii, o poveste care face posibilă vindecarea, iertarea și împăcarea lor cu trecutul.” (Mihaela Panainte, regizor)
Piesa de teatru RUDE PIERDUTE de Nava Semel are ca temă centrală memoria, o memorie care se exprimă prin amintiri dureroase și traume, experiențe prin care au trecut cele două familii de refugiați. Piesa are ca inspirație viața scriitoarei Nava Semel, este povestea imigranților care încearcă să se integreze într-o țară nouă, fără a-și pierde identitatea. Așa cum știm deja din Antichitate, arta povestirii era și arta vindecării, iar acest lucru îl vom putea observa și în RUDE PIERDUTE, o poveste de viață a celor două familii, o poveste care face posibilă vindecarea, iertarea și împăcarea lor cu trecutul.” (Mihaela Panainte, regizor)
Preț unic bilet 50,00lei
”Piesa de teatru RUDE PIERDUTE de Nava Semel are ca temă centrală memoria, o memorie care se exprimă prin amintiri dureroase și traume, experiențe prin care au trecut cele două familii de refugiați. Piesa are ca inspirație viața scriitoarei Nava Semel, este povestea imigranților care încearcă să se integreze într-o țară nouă, fără a-și pierde identitatea. Așa cum știm deja din Antichitate, arta povestirii era și arta vindecării, iar acest lucru îl vom putea observa și în RUDE PIERDUTE, o poveste de viață a celor două familii, o poveste care face posibilă vindecarea, iertarea și împăcarea lor cu trecutul.” (Mihaela Panainte, regizor)