Mihai Eminescu a fost un extraordinar vizionar și reformator prin numeroasele articolele publicate, atât în presa străină cât și românească  în care  îți exprimă dorința  și visurile unui stat unitar românesc. Datorită peregrinărilor sale prin regiunile românești in căutarea folclorului național,  Eminescu a avut posibilitatea de a cunoaște greutățile si dificultățile cu care se confruntau  românii din Bucovina şi Transilvania, subjugate Imperiului Austro-Ungar. Aceste stări de fapt îl vor determina să-și concentreze atenția spre problemele naționale luând apărarea drepturilor neamului, de a-și găsi calea spre o Românie Unită și independentă.
Promotorii Unirii, Mari Patrioți. Eminescu și Unirea este un spectacol dedicat marelui poet, filozof, publicist, patriot, MIHAI EMINESCU, care a fost animat în toții anii săi, până în anul morții sale de unul și același gând: Unirea tuturor românilor.
Spectacolul cuprinde muzică corală, muzică de operă, muzică ușoară, recital de poezii, fragmente din publicistică, dramaturgia, nuvelistica lui Eminescu. Din programul muzical îi amintim pe studenți ai Universității din Oradea /Facultatea de Arte și ansamblul coral ANASTASIS.
 

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
 Telefon/Fax: 0354.738.703
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0766 068 728
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)