"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
Respectă-te, deci vino la teatru!"

Trei surori - vineri 03.03.2017 ora 19:00
 
Teatrul de Arta din Deva a deschis stagiunea de toamnă 2016 cu capodopera Cehoviană,  "Trei surori”. Premiera spectacolului a avut  loc în 15 septembrie, începând cu orele 19. Viziunea regizorală a lui Constantin Podu creează atmosfera fidelă a spectacolelor  rusești, printr-o montare ce vizează personajul principal din textul lui Cehov, timpul. Spectacolul de teatru e un organism viu care se dezvoltă odată cu actorul! Timpul are o importanță vitală pentru Cehov dar si pentru om in general.  
 
 
In piesa “Trei surori” el devine personajul principal fiind un caracter foarte bine conturat de Cehov. “Am dorit sa purtăm un dialog cu piesa, si totodată cu autorul, sa înțelegem problema si sa găsim soluția”, a declarat Constantin Podu. 
Trei surori de A. P. Cehov este o piesă care explorează speranța și disperarea ȋn Rusia secolului XIX. Este o piesă despre o lume ȋn schimbare, despre tot și nimic. Respectȃnd spiritul lui Cehov și farmecul rusesc al secolului XIX, montarea contemporană a Teatrului de Artă din Deva vă invită să descifrați nu o lume, ci un univers care creează atmosfera fidelă a spectacolelor rusești. Un text dramatic cunoscut în toate colțurile lumii, „Trei Surori” de A.P. Cehov este o premieră și un nou început pentru Teatrul de Artă Deva. 
O poveste în care personajele experimentează câte puțin din toate, de la dramă la poezie, la filozofie: căutări psihologice, vise neîndemplinite, ieșirea din zona de confort, motivația de a trăi, absurditatea condiției umane sau descoperirea sensului vieții. Și oricât de teatrală ar părea povestea, rămâne mereu actuală și trăiește și în sufletele noastre, ale oamenilor de aici și de acum, ale contemporanilor: Drama de a rămâne blocați în rutina vieții sau drama de a rămâne în orașul de provincie, frica de involuție, lipsa cunoașterii, iluzia fericirii, munca ca soluție. Acestea sunt doar câteva din trăirile și întrebările personajelor, regăsite printre petrecerile cu soldații, printre bătăile de vânt care golesc copacii de frunze și îi pregătesc pentru gerul iernii. 
 
In 30 noiembrie la Festivalul Internațional de Teatru și Literatură „Liviu Rebreanu” Bistrița, ediția a XII-a,desfasurat la Palatul Culturii din Bistrița, echipa Teatrului de Arta Deva a primit pentru piesa "Trei surori" medalia si diploma de "Excelenta".
 
Regia: Constantin Podu
Scenografia: Mihai Panaitescu
Cu:Cristina Lazar, Alexandra Podu,Mihai Panaitescu,Angelica Lisa,Teodora Voineagu,Mircea Rotaru,Mihai Feier,Isabela Hasa,Alexandru Dobrita,Ionut Ghiorghe,Vlad Ianus,Petrisor Diamantu
 
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)