Scufiţa Roşie - adaptare dupa fratii Grimm
comedie muzicala pentru copii si bunici de Mihai Panaitescu
Scufita Angelika – Adriana Sancraian
Lupul Gigi            – Mihai Panaitescu
Bunicuta Lola      - Isabela Hasa
Mama Inga          - Roxana Olsanschi
Vanatorul Gigi     - Radu Pavel
Muzica  - Roxana Olsanschi
Regie, scenografie si adaptare scenica  Mihai Panaitescu
 
Scufiţa Roşie, operă a celebrilor autori de basme, Fraţii Grimm, reprezintă un brand in lumea minunată a copiilor şi a suferit de-a lungul timpului numeroase puneri in scenă.De această dată spectatorii mici şi mari vor intra în lumea basmului prin intermediul comediei muzicale. Este  o adaptare contemporană în care jocul actorilor se îmbină cu grafica şi animaţia digitală.
Acest spectacol este un remake muzical dupa celebra poveste cunoscuta de toata lumea. Actiunea pastreaza firul narativ al povestii, dar este adus in contemporan si spre comedia bufa. Personajele sunt aceleasi dar cu anumite particularitati, si anume ;
Scufita este o fetita normala  pe nume Angelika care sufera din cauza ca are niste urechiuse putin cam mari si de aceea le ascunde sub o bonetica de culoare rosie oferita chiar de bunica ei.
Mama, Inga este un parinte grijuliu care nu intelege ciudatenia fetitei sale in legatura cu intelesul graiului pasarelelor si in fapt a tuturor animalelor, crezand ca se preface.
Lupul, Gigi, negustor ambulant personaj capabil de orice prefacatorie pentru a-si ajunge scopul, excroc, cabotin, cunoscator foarte bun al naturii umane.
Bunicuta Lola, personaj anacronic, fosta chanteuse la teatru, acum pensionara ce traieste intr-o lume imaginara de vodevil , incearca tot timpul sa para mai tanara si spera cu disperare la o poveste de dragoste.
Vanatorul si pazitorul padurii, Gogu de sorginte austriaca, priceput la toate, dar indragostit nebuneste de Lola careia ii compune cantece si o curteaza neincetat.
        Spectacolul dureaza aproximativ 50 minute toate personajele au partitura muzicala distincta si foarte variata, incepand de la lied in cazul mamei,trecand prin hip-hopul lupului si terminand cu polka tiroleza abordata de vanator.
 
 
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0747470118
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)