Din motive obiective spectacolele din 13 si 15 martie se anuleaza.
Zadarnicele chinuri ale dragostei,după W.Shakespeare
Premiera  4 martie ora 19-Teatrul de Arta Deva
Regia -Ștefan Iordănescu
Scenografia-Dorothea Iordănescu
Muzica -Ildiko Fogarassy
Coregrafia -Flavia Giurgiu
Regizor secund-Marian Stan
Light design-Lucian Moga
Grafică video- Sebastian Hamburger
Distribuția - Mădălina Toderaș,Silviu Dobre,Viorica Bulgac,Laurențiu Lungu,Laura Tulac,Edgar Bunea,Nicoleta Miron,Aurelian Gheorghe, Cristina Lazăr,Theodor Crețu,Eugen Pădureanu,Mihai Feier,Marian Stan ,Andreea Pascu,Mihai Panaitescu,Roxana Olșanschi
„O preocupare intensă a mea si o curiozitate a fost următoarea: de ce tinerii s-au îndepărtat de teatru? De ce nu e cool să mergi la teatru? De ce singură formă de teatru acceptată de tineri este stand-up-ul. Raspunsul poate fi acest spectacol sincretic prin care aducem idei clasice scrise demult de către cel mai mare autor dramatic W. Shakespeare în contemporan. Puternic grafic-vizual cu o muzică compusă special si o coregrafie excepțională acest spectacol este darul si invitația noastră expresă pentru publicul tânăr și cel deja captiv al renăscutului teatru devean„ -Mihai Panaitescu
Spectacol de teatru contemporan ,nerecomandat persoanelor sub 16 ani
PRET BILET  30 lei/15 lei cu reducere

Citeşte mai departe...

 
 “Una dintre puținele comedii macabre ale dramaturgiei românești, cu situații și replici de umor negru, grotesc și absurd. Este, de fapt, o farsă macabră.”( Horia Gârbea )
 
Distribuția 
Bebe Cotimanis
Iulia Dumitru
Ada Dumitru 
 
Regia Daniel Bucur
Pret Bilet 20 lei 

Citeşte mai departe...

 
 “Una dintre puținele comedii macabre ale dramaturgiei românești, cu situații și replici de umor negru, grotesc și absurd. Este, de fapt, o farsă macabră.”( Horia Gârbea )
 
Distribuția 
Bebe Cotimanis
Iulia Dumitru
Ada Dumitru 
 
Regia Daniel Bucur
Pret Bilet 20 lei 

Citeşte mai departe...

In cenusiul lumii noastre cotidiene, Directia 5 aduce încă o dată bucurie în viața noastră cu un concert extraordinar la Teatrul de Arta din Deva: ”In culori”. Trupa românească cu cele mai frumoase balade rock de dragoste va propune un spectacol în care puteți retrăi emoția marilor lor hit-uri: ”Îti multumesc“, „Dacă ai ști“, ”Ești stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Și ce dacă“, „Ce mai faci“ și „Forever Love“.
Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei Directia 5 de a aduce bucurie în viata fiecăruia, purtați ceva ”În culori” atunci când veniți la spectacol.

Citeşte mai departe...

CAFEAUA DOMNULUI MINISTRU 
“Una dintre puținele comedii macabre ale dramaturgiei românești, cu situații și replici de umor negru, grotesc și absurd. Este, de fapt, o farsă macabră.”( Horia Gârbea )
Distribuția 
Bebe Cotimanis
Iulia Dumitru
Ada Dumitru 
 
Pret Bilet 30 lei /15 lei


Citeşte mai departe...

Lansăm albumul acasă!
În parteneriat cu Teatrul de Artă Deva, vă așteptăm la concertul de lansare al noului album Pragu' de Sus, duminică, 17 martie, ora 19!
”Nu mai am răbdare” e un strigăt-manifest al generației actuale, cu un picior blocată încă în trecutul mlăștinos, dar cu speranța că ”poate mâine, ne vom trezi curați!”. Înregistrat la Deva, într-o formulă stabilă a ultimilor ani și masterizat la New York, discul propune zece povești extrem de diverse, trecând prin protest și frământări sociale, iubiri sau situații comice. Mai vechiul prieten al Pragului de Sus, chitaristul Horea Crișovan, nu lipsește nici de pe acest album. În premieră, au mai colaborat basistul Victor Miclăuș și saxofonistul Edison Cora. E mult rock, multă atitudine, sinceritate și sudoarea unui Prag care azi înseamnă:
Călin Bârcean - vocal, chitară, claviaturi;
Florin Demea - chitară;
Costel Răsuceanu - chitară bas, voci;
Cosmin Herac - tobe;
Andrei Crișan - claviaturi.
Preț bilet 30 lei.
Biletele se găsesc la Agenția Teatrului de Artă Deva.

Citeşte mai departe...

„A devenit astăzi o idee axiomatică cea conform căreia investiția cea mai sănătoasă în România ar trebui să fie cea în educație. Dar, chiar dacă ea ar trebui convertită în zero-uri atașate bugetului educației, există un aspect de neuitat: educația NU înseamnă numai materii curriculare, iar școala nu trebuie să fie exclusiv spațiul de predare a acestora. Ci mult mai mult de atât – unul în care ideile, comportamentele și principiile de viață să stea mai presus decât ideea de note, teze sau evaluări.
”Nu există educație, există doar exemplu personal” spunea, cândva marele Gheorghe Țițeica. Iar spectacolul nostru aduce cinci asemenea exemple, adresându-se tineretului, dar și celor care le lasă această lume moștenire. Toți, uniți în jurul unei idei: CÂT DE DEPARTE SE POATE AJUNGE PENTRU O NOTĂ LA BACALAUREAT?„-Cosmin Crețu
Distributia
Roxana Olsanschi
Laurentiu Lungu
Bulgac Viorica
Cretu Theodor
Alecsandru Aurelian Răducu
Bunea Edgar
pret bilet 20 lei/10 lei
rezervari tel 0766068728
Anonimul veneţian este un spectacol sensibil, profund, emoţionant. Ea şi El îşi trăiesc dragostea dincolo de vreme, într-o Veneţie in care iubirea înseamnă libertatea de a înfrunta zâmbind viaţa şi moartea deopotrivă.
O dramă romantică despre doi oameni care se reîntâlnesc pentru a-şi împlini povestea, rămasă neterminată. 
Iubirea lor pare să dureze cât o clipă... sau cât o viaţă.
 
Distributia 
Claudia Ieremia
Zoltan Lovas
Regia Ion Ardeal Ieremia
 
Pret bilet 20 lei /10 lei ( pensionari,elevi,studenti)

Citeşte mai departe...

Contract-de Cristina Cozma în regia lui Mihai Panaitescu, asistent regie - Marian Stan 
Spectacol  prezentat in cadrul evenimentului ``Antrenament Mental - episodul 2 `` organizat de catre aAsociatia AlerT in Deva in parteneriat cu Teatrul de Arta Deva
 
Distributia
Ioana Craciunescu
Andreea Pascu
Roxana Olsanschi
 
'`Intr-o lume supertehnologizată, într-un secol în care omenirea s-ar putea instala pe Marte, există încă o meserie arhaică, veche de mii de ani, care va dăinui fără să-și schimbe natura și tradiția: îngijirea bătrânilor la domiciliu.In CONTRACT, bătrâna de aproape 90 de ani caută o tânără, pentru îngrijire. Face asta printr-un anunț la ziar. Și așteaptă. În urma anunțului se prezintă o tânără de 30 de ani, cu idei moderne despre viață și societate.Urmează între cele două personaje un schimb de replici amuzant, intelectual, un dialog despre viață, societate, morală și speranță." ( Denis Dinulescu, scriitor)
"Piesa CONTRACT este o adâncă introspecție în realitatea cotidiană, în sufletul uman, în năzuințele și bucuriile noastre. Dialogul dintre cele două femei este, credem, unul desăvârșit, digerabil, îndrăzneț și agreabil, care va satisface gusturile spectatorilor indiferent de vârstă `` (Mihai Panaitescu , regizor)
Intrare libera ,in limita locurilor disponibile .

Citeşte mai departe...

Echipa Bubble Laboratory se intoarce la Deva! O noua aventura de la cel mai entertaining duet pe plan mondial al baloanelor de sapun. Floricica Ghidusului Clovn Milkshake nu poate rezista iernii fara baloane de sapun asa ca Milkshake trebuie sa ceara rapid ajutor de la Dr.Bubble. 
Baloane de sapun cu fum, Baloane de sapun de toate marimile, formele: patrate, de mana, chiar si uimitorul dodecaedru din baloane de sapun, si papuserie, toate pe muzica clasica. 
Va asteptam cu drag cu mic cu mare!! 
 
Preț bilet 10 lei
Biletele s-au pus în vânzare la AgențiaTeatrala

Citeşte mai departe...

``Cel mai mult ne place să cântăm, iar Crăciunul îl adorăm! Este cea mai frumoasă sărbătoare care ne aduce mai aproape de cei dragi. Ne-am format un stil de a crea mai mult decât petreceri, noi le-am spune întâlniri memorabile cu prieteni cântăcioși și iubitori de muzică bună. Vă transmitem un gând bun și sperăm că veți alege stilul nostru de a sărbători în luna decembrie.``
REZERVARI BILETE  Tel.: 0723 499 340

Citeşte mai departe...

Anonimul veneţian este un spectacol sensibil, profund, uneori ironic şi mereu emoţionant. Ea şi El îşi trăiesc dragostea dincolo de vreme, într-o Veneţie a muzicii şi a frumuseţii eterne. Aici, iubirea înseamnă libertatea de a înfrunta zâmbind viaţa şi moartea deopotrivă.
O dramă romantică specială despre doi oameni care se reîntâlnesc pentru a-şi împlini povestea, rămasă neterminată. Fac asta într-un moment tulburător, când timpul pare că şi-a pierdut răbdarea, dar iubirea lor rămâne la fel de puternică şi de frumoasă, chiar şi acum, în apropierea ultimului act. Care pare să dureze cât o clipă... sau cât o viaţă.
Pret Bilet 30 lei/15 lei 

Citeşte mai departe...

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
 Telefon/Fax: 0354.738.703
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0766 068 728
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)