"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

23 aprilie ora 16 –Foaier TAD
Muzeul Naţional Cotroceni în parteneriat cu Teatrul de Artă Deva vă invită la vernisajul expoziției "Familia Regală pe Frontul Marelui Război (1916-1918)". Expoziţia itinerantă „Familia Regală a României pe frontul Marelui Război (1916 -1918)” se înscrie în seria manifestărilor pe care Muzeul Național Cotroceni le dedică marcării Centenarului Primului Război Mondial și al Marii Uniri.
Vernisată la 25 octombrie 2017 în Spațiile medievale ale Muzeului Național Cotroceni, și itinerată în multe zone ale țării dar și în afara granițelor expoziția trece practic în revistă contribuţia pe care Familia Regală a României a avut-o în deciziile cu privire la intrarea României în Primul Război Mondial dar și întreaga cronologie a evenimentelor desfășurate pe tot parcursul acestuia. 

Citeşte mai departe...

În "Săptămâna Altfel", desfășurată în perioada 15-19 aprilie, Teatrul de Artă Deva a pregătit următorul program, dedicat celor mici :) :
15 aprilie, ora 9 "Burtiplici și Tontonici"-sediu
15 aprilie ora 10 "Burtiplici și Tontonici" - sediu
15 aprilie ora 11"Vestitul Peticilă - sediu
16 aprilie ora 10 "Vestitul Peticilă" - Călan
17 aprilie ora 10 "Vestitul Peticilă" - Ilia
Pentru fiecare reprezentație este nevoie de rezervare la tel. 0724473196- R. Olșanschi
Preț bilet 10 lei :)
Respectă-te, deci vino la teatru!!!

Citeşte mai departe...

Zbor deasupra unui cuib de cuci , după Ken Kesey ,regia Marius Oltean
Premiera -3 aprilie ora 19 -Teatrul de Artă Deva 
Preț bilet 30 lei /15 lei (reducere elevi,studenti,pensionari )
``Am ales acest text ,adaptat de catre regizorul Marius Oltean, pentru forța mesajului și complexitatea rolurilor ce s-au dovedit o adevarată  încercare pentru tinerii noștri actori și chiar pentru cei cu experiență .Este o piesă care te pune pe gânduri, o montare care îmbină umorul cu situațiile tragice; în concluzie- un titlu de succes ce trebuie să existe în repertoriul oricărui teatru care se respectă.„( Mihai Panaitescu,manager TAD )

Citeşte mai departe...

Din motive obiective spectacolele din 13 si 15 martie se anuleaza.
Zadarnicele chinuri ale dragostei,după W.Shakespeare
Premiera  4 martie ora 19-Teatrul de Arta Deva
Regia -Ștefan Iordănescu
Scenografia-Dorothea Iordănescu
Muzica -Ildiko Fogarassy
Coregrafia -Flavia Giurgiu
Regizor secund-Marian Stan
Light design-Lucian Moga
Grafică video- Sebastian Hamburger
Distribuția - Mădălina Toderaș,Silviu Dobre,Viorica Bulgac,Laurențiu Lungu,Laura Tulac,Edgar Bunea,Nicoleta Miron,Aurelian Gheorghe, Cristina Lazăr,Theodor Crețu,Eugen Pădureanu,Mihai Feier,Marian Stan ,Andreea Pascu,Mihai Panaitescu,Roxana Olșanschi
„O preocupare intensă a mea si o curiozitate a fost următoarea: de ce tinerii s-au îndepărtat de teatru? De ce nu e cool să mergi la teatru? De ce singură formă de teatru acceptată de tineri este stand-up-ul. Raspunsul poate fi acest spectacol sincretic prin care aducem idei clasice scrise demult de către cel mai mare autor dramatic W. Shakespeare în contemporan. Puternic grafic-vizual cu o muzică compusă special si o coregrafie excepțională acest spectacol este darul si invitația noastră expresă pentru publicul tânăr și cel deja captiv al renăscutului teatru devean„ -Mihai Panaitescu
Spectacol de teatru contemporan ,nerecomandat persoanelor sub 16 ani
PRET BILET  30 lei/15 lei cu reducere

Citeşte mai departe...

Numitorul comun
Organizator P2P Theatre
Numitorul comun – război total!
Un spectacol eveniment, pe un text premiat, cu o distribuție de excepție!
“Numitorul comun” nu face compromisuri! Declară război minorității și majorității, conservatorilor și avangardei, corectitudinii politice și excesului de libertate.
Doi bărbați, o femeie și un infinit de posibilități. 
Probabil cea mai curajoasă comedie pe un text românesc contemporan. 
Într-un ritm alert, cu replică acidă, spunând ușor adevăruri grele, “Numitorul comun” te face, în general, să râzi în lacrimi și, în particular, să plângi râzând. 
Te bucură, te surprinde, te sperie și te tulbură. Totul e posibil, puternic, adevărat.
Spectacol interzis persoanelor cu vârsta sub 14 ani.
Distribuția:
Marius Florea Vizante
Nadiana Sălăgean
Alexandru Ion
Regia: Vlad Zamfirescu
Preț bilet: 45/55 de lei
Biletele sunt disponibile la AgențiaTeatrului de Artă Deva sau online pe www.iabilet.ro.

Citeşte mai departe...

 
 “Una dintre puținele comedii macabre ale dramaturgiei românești, cu situații și replici de umor negru, grotesc și absurd. Este, de fapt, o farsă macabră.”( Horia Gârbea )
 
Distribuția 
Bebe Cotimanis
Iulia Dumitru
Ada Dumitru 
 
Regia Daniel Bucur
Pret Bilet 20 lei 

Citeşte mai departe...

 
 “Una dintre puținele comedii macabre ale dramaturgiei românești, cu situații și replici de umor negru, grotesc și absurd. Este, de fapt, o farsă macabră.”( Horia Gârbea )
 
Distribuția 
Bebe Cotimanis
Iulia Dumitru
Ada Dumitru 
 
Regia Daniel Bucur
Pret Bilet 20 lei 

Citeşte mai departe...

In cenusiul lumii noastre cotidiene, Directia 5 aduce încă o dată bucurie în viața noastră cu un concert extraordinar la Teatrul de Arta din Deva: ”In culori”. Trupa românească cu cele mai frumoase balade rock de dragoste va propune un spectacol în care puteți retrăi emoția marilor lor hit-uri: ”Îti multumesc“, „Dacă ai ști“, ”Ești stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Și ce dacă“, „Ce mai faci“ și „Forever Love“.
Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei Directia 5 de a aduce bucurie în viata fiecăruia, purtați ceva ”În culori” atunci când veniți la spectacol.

Citeşte mai departe...

CAFEAUA DOMNULUI MINISTRU 
“Una dintre puținele comedii macabre ale dramaturgiei românești, cu situații și replici de umor negru, grotesc și absurd. Este, de fapt, o farsă macabră.”( Horia Gârbea )
Distribuția 
Bebe Cotimanis
Iulia Dumitru
Ada Dumitru 
 
Pret Bilet 30 lei /15 lei


Citeşte mai departe...

Lansăm albumul acasă!
În parteneriat cu Teatrul de Artă Deva, vă așteptăm la concertul de lansare al noului album Pragu' de Sus, duminică, 17 martie, ora 19!
”Nu mai am răbdare” e un strigăt-manifest al generației actuale, cu un picior blocată încă în trecutul mlăștinos, dar cu speranța că ”poate mâine, ne vom trezi curați!”. Înregistrat la Deva, într-o formulă stabilă a ultimilor ani și masterizat la New York, discul propune zece povești extrem de diverse, trecând prin protest și frământări sociale, iubiri sau situații comice. Mai vechiul prieten al Pragului de Sus, chitaristul Horea Crișovan, nu lipsește nici de pe acest album. În premieră, au mai colaborat basistul Victor Miclăuș și saxofonistul Edison Cora. E mult rock, multă atitudine, sinceritate și sudoarea unui Prag care azi înseamnă:
Călin Bârcean - vocal, chitară, claviaturi;
Florin Demea - chitară;
Costel Răsuceanu - chitară bas, voci;
Cosmin Herac - tobe;
Andrei Crișan - claviaturi.
Preț bilet 30 lei.
Biletele se găsesc la Agenția Teatrului de Artă Deva.

Citeşte mai departe...

„A devenit astăzi o idee axiomatică cea conform căreia investiția cea mai sănătoasă în România ar trebui să fie cea în educație. Dar, chiar dacă ea ar trebui convertită în zero-uri atașate bugetului educației, există un aspect de neuitat: educația NU înseamnă numai materii curriculare, iar școala nu trebuie să fie exclusiv spațiul de predare a acestora. Ci mult mai mult de atât – unul în care ideile, comportamentele și principiile de viață să stea mai presus decât ideea de note, teze sau evaluări.
”Nu există educație, există doar exemplu personal” spunea, cândva marele Gheorghe Țițeica. Iar spectacolul nostru aduce cinci asemenea exemple, adresându-se tineretului, dar și celor care le lasă această lume moștenire. Toți, uniți în jurul unei idei: CÂT DE DEPARTE SE POATE AJUNGE PENTRU O NOTĂ LA BACALAUREAT?„-Cosmin Crețu
Distributia
Roxana Olsanschi
Laurentiu Lungu
Bulgac Viorica
Cretu Theodor
Alecsandru Aurelian Răducu
Bunea Edgar
pret bilet 20 lei/10 lei
rezervari tel 0766068728
„Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie ? Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă. Când toate acestea se întâmplă în visul celui cu musca pe căciulă, drama se transformă într-o neașteptată și spumoasă comedie, o comedie în care ne-am putea recunoaște câțiva dintre noi, o comedie care ne amintește de realitatea noastră socială și care, totodată, prin finalul neașteptat ne face să medităm mai mult asupra gândurilor și faptelor noastre!!! Vă invităm la spectacolul UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI ca să puteți pătrunde în viața și în visul lui Arcadii Semionovici Garunskii- vis care ar putea să fie ale oricăruia dintre noi...„ -Eugen Pădureanu
Distribuția 
Roxana Olșanschi
Andreea Pascu
Eugen Pădureanu
Pret bilet 20 lei /10 lei rezervari tel 0766068728 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)