"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

Povestea Truverii - lor a început în anul 2002. 
Dragostea pentru sonoritățile medievale a adus împreună mai mulți cântăreți, instrumentiști, actori, interpreți, care au dus muzica Truverilor, an de an, în toate cetățile vechi din Romania și în căteva din cele europene. 
TRUVERII îl poartă pe ascultător într-o călătorie a căror drumuri, încărcate de istorie și de muzica ce răsună în impozantele castele de odinioară, ajung să străbată meleagurile întregului continent european. Fie că este vorba despre muzicile și cântecele din Europa secolelor XIII-XVII, lăsându-ne purtați de izurile italienești, cu tradiționalele “Pizzicarella” sau “Mamma la Rondinella”, ori de aerul nordic al melodiilor „Herr Mannelig” sau “Herr Oloff’ din Suedia, fie că ne întoarcem undeva în secolul XVI-XVII, la muzicile și textele folosite de comedianții maestrului William Shakespeare, călătoria prin intermediul muzicii va reuși întotdeauna să transmită povești pline de suflet și să aline gândul trecerii ireversibile a timpului. Ceea ce fac Truverii este o recuperare și redescoperire a diversității culturale europene, muzica lor adresându-se tuturor oamenilor de la copil sau bătrân indiferent de naționalitate sau condiție socială.
Vă invităm la un concert de muzică medievală ,în compania Truverilor,în data de 18 iulie ,ora 21,30 -în fața Teatrului de Artă Deva
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)