"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

21 iulie ora 21,30 –Castelul Corvinilor Hunedoara
OPERETTVARAZS-Magia Operei –spectacol în limba maghiară
Pret bilet 50 lei
Pret abonament festival  150 lei
 
A Kolozsvári Magyar Opera művészeiből alakult OPERETT GROUP PROJEKT (művészeti vezető: Kulcsár Szabolcs) különböző felállitásokban hosszú évek óta látja el az ország különböző kulturális és közösségi eseményeit opera-operett összeállitásokkal. Hivatásuk és egyben küldetésük az opera és operettirodalom gyöngyszemeit valamint a század eleji magyar sanzonvilágot a legmagasabb szakmai szinten eljuttatni és megismertetni olyan településeken is, ahova az operaház teljes társulata nem juthatna el. Tagjai, a közönség köreiben legnagyobb elismerésnek örvendő szólisták, egy 5 tagból álló zenekar - koncertmester: Ferenczi Endre - és a látványvilágot biztositó 8 tagú balettkar (koreográfus: Rusu Gabriela). Fellépéseik, a legmagasabb szinvonalon szólalnak meg minden alkalommal és minden körülmény között, sikeres előadássorozataik a közönség kedvenceivé váltak. Stilusuk, megőrizve a zenei sajátos stilusjegyeket, ötvözi a műfajok által megengedett improvizatorikus jelleget a szakma iránti alázattal és szeretettel.
Proiectul OPERETT GROUP (director artistic: Szabolcs Kulcsár), format din artiști de la Opera din Cluj-Napoca, derulează de mai mulți ani diverse evenimente culturale și comunitare cu spectacole de operă-operetă. Profesia și misiunea lor este să aducă creații de operetă și operetă la un înalt nivel profesional și să le prezinte publicului larg. Membrii săi sunt solisti cunoscuți , o orchestra de 5 membri - maestru de concert: Endre Ferenczi - și echipa de balet cu 8 membri (coregraf: Rusu Gabriela). Spectacolele de succes și profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul anilor îi recomandă .Stilul lor, păstrând în același timp stilul unic al muzicii, combină caracterul improvizator permis de genuri cu umilință și dragoste pentru profesie.
În cadrul ediției a 3 a Festivalului Hunedoara Lirică ,avem bucuria să vă invităm la spectacolul în limba maghiară susținut de membrii proiectului Operett Group ,în data de 21 iulie ora 21,30-în decorul de poveste oferit de Castelul Corvinilor Hunedoara
Preț bilet 50 lei
Preț abonament Festival -150 lei

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)