"Piesa este, paradoxal, o comedie în care se reflectă dramatismul actului de creaţie. Am dus acest subiect în comis, pentru că este unul foarte serios, trecându-l până la limita absurdului. Ideea unui personaj care este asasinul autorului său şi care se potriveşte pentru orice act de creaţie, fie că e vorba despre facerea unui text dramatic, sau mergând până la Facerea Lumii", Valeriu Butulescu, autor. 
Cu patru personaje, piesa este alcătuită din 14 scene, iar acțiunea se petrece în biroul bine mobilat al unui ofiţer superior de poliție şi are o structură circulară: începe și sfârşeşte cu convorbirea telefonică a Ofiţerului de la evidenţa populaţiei cu superiorul său, Generalul, care-i solicită un referat pentru şoferul său care îşi pregăteşte doctoratul. Personajul principal, însă, spune că visează şi noaptea acest rol. "Este o piesa grea, care nu te lasă, la propriu, să dormi noaptea. Nu a fost deloc uşor, sper ca publicului să îi placă şi să meargă acasă cu o amintire foarte frumoasă", Sergiu Fîrte, actor. 
"M-a preocupat foarte tare, din piesa domnului Butulescu, această problemă a personajelor care se revoltă împotriva autorului și vor să-¬şi câştige libertatea. Am făcut mai mult un spectacol despre România şi români", Nicolata Dănilă, regizor. 
 
 
 

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
 Telefon/Fax: 0354.738.703
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0766 068 728
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)