Spectacolul este semnat de Daniel Vulcu, regizor care a mai pus în scenã la Petrosani spectacolele „Si ministrii calcã strâmb” si „La Iunion birjar” douã comedii savuroase, la fel cum este si spectacolul „Un pedagog de modã 9”.Textul dupã care se joacã aceastã piesã este dupã I.L. Caragiale si Karinthy Frigyes. Coregrafia este asiguratã de Victoria Bucun (Vica). 
Într-o reprezentanție admirabilă a ”lotului” de tineri actori ai teatrului din Petroșani, compilația de momente și schițe după IL Caragiale și Karinthy Frigyes, în viziunea regizorală a lui Daniel Vulcu oferă publicului șansa de a savura momente comice într-o poftă de râs absolut molipsitoare.
”Un pedagog de modă 9”, o ingenioasă reinterpretare în variantă se secol XXI a celebrei schițe ”Un pedagog de școală nouă” a maestrului comediei românești, I.L. Caragiale oferă prilejul de a urmări o adevărată ”lecție deschisă” la actorie a generației ”cool” din echipea teatrului petroșenean. Rând pe rând, Radu Tudosie, Corina Vișinescu, Amelia Toaxen, Ana Negrescu, Simona Codreanu, Alexandru Cazan, Mihai Alexandru, Mihai Sima și Sergiu Fîrte au sunt ba ”studenți emininche” ba pedagog, ba ”inșpector”, ba chiar… ei înșiși.
Dincolo de cuvinte, piesa care pare desprinsă dintr-o firească realitate cotidiană a sistemului de educație, reprezintă o pledoarie pentru tot ceea ce are mai frumos arta teatrală, atât pentru cei care o trăiesc pe scenă, cât și pentru cei care o savurează ca spectatori. Ne credeți ori nu ne credeți pe cuvânt, nu ratați spetacolul, pentru că, vorba aceea, nici nu știți ce pierdeți. Poftiți deci, la teatru !
 

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
 Telefon/Fax: 0354.738.703
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0766 068 728
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)