După un concert de succes, la Deva, de Ziua Europei, cel mai bine cotat violonist român al momentului, Răzvan Stoica si Andreea Stoica revin în județul Hunedoara în cadrul proiectului Stradivarius Music Nights by the Castle, împreună cu Kamerata Stradivarius Orchestra Olanda ,care va susține primul său concert în România.
Dupa Concertul din decembrie 2016 de la Teatrul de Arta din Deva, Duo Colompar & friends se intorc , de aceasta data la Castelul Corvinilor din Hunedoara.
Concertele din cadrul Stradivarius Music Nights by the Castle se vor desfășura în curtea exterioară a Castelului Corvinilor în perioada 30 august - 1 septembrie și vor avea următorul program:
30 august – Răzvan Stoica-vioara, Andreea Stoica –pian si Kamerata Stradivarius Orchestra, Olanda:
4 Anotimpuri de Antonio Vivaldi, 4 Anotimpuri de Astor Piazzolla
31 august – Duo Colompar & friends – Ștefan Colompar (vioară) , Ana – Maria Colompar (pian) , Alexandu Cena (chitara clasica) , Darius Darabant ( contrabas) –clasic cafe & jazz
1 septembrie – Răzvan Stoica –vioară, Andreea Stoica- pian si Kamerata Stradivarius Orchestra ,Olanda :
THE MAGIC OF STRADIVARIUS Paganini ,Pugnani/Kreisler, Piazzolla ,Ciprian Porumbescu, Chopin, Bazzini 
Spectacolele vor începe la ora 20:30 . 
Biletele se gasesc la Agentia de bilete a Teatrului de Arta din Deva si la Centrul de Informare Turistica din Hunedoara.
Răzvan Stoica locuieşte în Olanda şi cântă la un Stradivarius din 1729. A fost desemnat „Cel mai bun nou talent 2013”, a câştigat marele premiu la zeci de competiţii internaţionale, iar criticii îl consideră cel mai mare violonist al generaţiei sale. După ce a terminat Liceul de muzică „George Enescu” din Bucureşti a plecat să studieze în Olanda, în 2003, la Conservatorul Regal din Amsterdam. De șapte ani, Răzvan cântă la o vioară Stradivarius, fabricată în 1729, pe care a câştigat-o într-o competiţie cu 170 de candidaţi.
Andreea Stoica s-a născut în București, în 1981 și a început să cânte la pian la vârsta de cinci ani. La vârsta de șase ani a fost acceptată la Colegiul National de Muzică "George Enescu" din București, ca student principal în clasa de pian, fiind considerată un copil minune. La vârsta de 12 ani a debutat ca solist la Concertul Mozart pentru pian, împreună cu "Orchestra București". După debutul orchestral, a fost implicată în numeroase concerte și recitaluri în întreaga Europă și Japonia. A urmat cursuri de masterat în Italia, Germania, Coreea și Olanda, împreună cu pianiști de renume mondial precum Maurizio Pollini, Constantin Ionescu Vovu, Andre Previn și mulți alții. Împreună cu fratele său, cunoscutul violonist Răzvan Stoica, a format un duo inseparabil ("Duo Stoica"), cu care au susținut concerte de succes în Europa, SUA și Japonia.
Kamerata Stradivarius Orchestra a fost înființată în 2010 , in Olanda ,cu ideea de a realiza un concert cu o formație flexibilă, fără un dirijor și s-a transformat rapid într-o orchestră de cameră de renume mondial. Membrii Kameratei sunt soliști remarcabili, care sunt recrutați și reconfirmați în urma unor examene anuale. Răzvan Stoica explică de ce Kamerata nu are un dirijor: "Ne întâlnim pentru sesiuni de practică și repetiții într-un context cazual în care fiecare membru are libertatea de a-și crea propriul rol. Nu numai soliști, ci si muzicieni de camera si orchestra se pot dezvolta împreuna intr-un context care are ca scop aducerea celui mai bun dialog intre muzicieni si compozitori ", - Răzvan Stoica. 
Kamerata Stradivarius cântă sub îndrumarea artistică a lui Razvan Stoica, precum și a diverșilor oaspeți și se caracterizează printr-o cultură subtilă și absolut omogenă a sunetului, prospețimii și stilului excepțional în toate domeniile repertoriului, de la baroc până în prezent. Aceste calități remarcabile au condus la colaborări cu numeroși artiști de renume internațional.
Ștefan Colompar s-a născut în Deva la 28 decembrie 1978 într-o familie cu cinci generații de muzicieni. La vârsta de patru ani, îndrumat de propriul său tată a început studiul viorii. A urmat Liceul de muzică din Deva la clasa profesoarei Lucia Sebesten. A continuat studiile la Timișoara cu profesorul Octavian Nicolaevici. A absolvit Liceul de muzică Ion Vidu din Timișoara în 1998, continuându-și studiile în muzică clasică la Facultatea de muzică secția vioară avându-l ca profesor pe Mircea Tătaru. În anul II de facultate a fost angajat prin concurs la Filarmonica Banatul Timișoara. După absolvirea facultății în 2003, face masteratul în cadrul aceluiași centru universitar cu prof Ioan Fernbach. În prezent este artist, vioara I la Filarmonica din Timisoara. 
Ana-Maria Colompar s-a născut la Tg-Jiu (Tismana) la 29 martie 1980 într-o familie de profesori, mari iubitori ai muzicii bune din acea vreme. A studiat pianul la Liceul de muzica Constantin Brăiloiu din Tg-Jiu la clasa profesoarei Mihaela Popescu. Încă din liceu s-a afirmat câștigând numeroase premii la diverse competiții și participând, în calitate de invitat, la recitaluri. Participarea la cursurile de măiestrie i-a scos-o în cale pe profesoara Dana Borsan despre care avea să spună: ” …o persoană care avea să aibă asupra mea și a viitorului meu o influență extraordinară . A fost începutul descoperirii muzicii adevărate. A fost momentul deciziei de a merge mai departe in descoperirea acestei minunate lumi care este muzica”.
În ultimii doi ani de liceu a studiat alături de pianistul și profesorul Florin Berculescu. în 1998 a intrat la Facultatea de muzică din Timișoara unde a studiat pianul cu profesorii Elena Samoilă, Valentina Kohonicz și Adriana Dogariu. În anul III de facultate s-a angajat profesor de pian la Liceul de muzică Ion Vidu din Timișoara. În prezent continuă activitatea didactică și și împreuna cu soțul său Ștefan alcătuiesc un duet de succes în lumea muzicii de cameră și café-concert.
 

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
 Telefon/Fax: 0354.738.703
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0766 068 728
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)