Stagiunea 2019-2020 a Teatrului de Artă Deva se deschide în data de 6 septembrie cu o nouă premieră - „Și cu violoncelul ce facem ?„ de Matei Vișniec -în regia lui Daniel Bucur.
„ Dramaturgul Matei Vişniec (n. 1956) trăieşte şi lucrează din anul 1987 la Paris. Operele sale au fost traduse şi reprezentate în peste 20 de ţări din lumea întreagă.
Piesa într-un act “Și cu violoncelul ce facem ?”, scrisă în 1989, a avut premiera în 1990 la televiziunea publică, fiind prima montare a unei piese românești de după Revoluție, sub bagheta regizorală a lui Nicolae Scarlat. De atunci piesa a înregistrat numeroase puneri în scenă în teatrele din țară. 
Cumpara bilet online
 

Citeşte mai departe...

Cea de a doua premieră din stagiunea 2019-2020 va fi prezentată publicului în 10 septembrie ,la Teatrul de Artă Deva .
„N/O iubeam „este un scenariu dramatic de Ioan Peter ,după Anna Gavalda ,în regia Antonellei Cornici 
„N/O iubeam 
sau cum ar fi fost viața...dacă am fi avut curaj să ne despărțim...
Spectacol pentru ”adulții care trebuie să fie treziți din somn” 
(Anna Gavalda)
Distribuția
Cosmin Crețu 
Anca Pascu / Viorica Bulgac 
Regia Antonella Cornici 
Preț bilet 30 lei /15 lei (pensionari,elevi,studenți )
Cumpara bilet online
 
Dragă spectatorule,
În 20 septembrie te așteptăm la premiera spectacolului "Adevărata poveste a lui Hansel și Gretel". De ce se numește așa? Adică celelalte "Hansel și Gretel" de ce nu sunt adevărate? Pentru ca eu refuz să cred că o mamă poate face ceea ce a făcut cea din povestea originală ! În rest, veți vedea ce se petrece venind la teatru! Vă asigurăm că vă veți distra! Noi vă așteptăm cu drag!
( Marian Stan ,regizor )
Distribuția 
Roxana Olșanschi 
Viorica Bulgac
Laurențiu Lungu
Laura Tulac
Aurel Gheorghe
regia Marian Stan
Preț bilet 10 lei .
Rezervări la tel.0724473196-Roxana Olșanschi
Spectacolul prezintă povestea unui rus tradiționalist ajuns în Amsterdam în mijlocul unei parade gay. Disperat că fiul său este acolo nu tocmai întâmplător, se întâlnește cu prietenii acestuia, dar și cu tequilla, iar din această coliziune rezultă o serie de încurcături care rămâne la latitudinea spectatorului dacă sunt sau nu comice.
Distribuția -
Mihai Panaitescu/ Cosmin Crețu
Cristina Lazăr
Bes Edgar
Laurențiu Lungu
Viorica Bulgac
Andreea Pascu
 
pret bilet 20 lei /10 lei (pensionari,elevi,studenti )
``Vestitul Peticila" este un spectacol vesel despre solidaritate si despre puterea prieteniei... Atunci cand credem ca totul este pierdut si ca nu mai este nimic de facut, nu trebuie sa renuntam la lupta, trebuie sa cerem ajutorul prietenilor, trebuie sa nu lasam frica sa puna stapanire pe noi si trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa ii invingem pe cei care ne cred slabi si neputinciosi... Asta se intampla si in spectacolul nostru si tare ar fi bine sa se intample si in viata reala, a noastra a tuturor... Haideti sa vedeti un spectacol vesel, original, gustat in egala masura si de copii si de adulti``-Eugen Padureanu

Distributia -
Roxana Olsanschi
Andreea Pascu
Eugen Padureanu

pret bilet 10 lei
Rezervari  bilete  tel.0724473196-Roxana Olsanschi
„Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie ? Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă. Când toate acestea se întâmplă în visul celui cu musca pe căciulă, drama se transformă într-o neașteptată și spumoasă comedie, o comedie în care ne-am putea recunoaște câțiva dintre noi, o comedie care ne amintește de realitatea noastră socială și care, totodată, prin finalul neașteptat ne face să medităm mai mult asupra gândurilor și faptelor noastre!!! Vă invităm la spectacolul UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI ca să puteți pătrunde în viața și în visul lui Arcadii Semionovici Garunskii- vis care ar putea să fie ale oricăruia dintre noi...„ -Eugen Pădureanu

Citeşte mai departe...

„N/O iubeam „este un scenariu dramatic de Ioan Peter ,după Anna Gavalda ,în regia Antonellei Cornici 
 
„N/O iubeam 
sau cum ar fi fost viața...dacă am fi avut curaj să ne despărțim...
Spectacol pentru ”adulții care trebuie să fie treziți din somn” 
(Anna Gavalda)
 
Distribuția
Cosmin Crețu 
Anca Pascu / Viorica Bulgac 
 
Regia Antonella Cornici 
Preț bilet 20 lei/10 lei (pensionari,elevi,studenți )
Santaj ,regia Cosmin Cretu 
„A devenit astăzi o idee axiomatică cea conform căreia investiția cea mai sănătoasă în România ar trebui să fie cea în educație. Dar, chiar dacă ea ar trebui convertită în zero-uri atașate bugetului educației, există un aspect de neuitat: educația NU înseamnă numai materii curriculare, iar școala nu trebuie să fie exclusiv spațiul de predare a acestora. Ci mult mai mult de atât – unul în care ideile, comportamentele și principiile de viață să stea mai presus decât ideea de note, teze sau evaluări. ”Nu există educație, există doar exemplu personal” spunea, cândva marele Gheorghe Țițeica. Iar spectacolul nostru aduce cinci asemenea exemple, adresându-se tineretului, dar și celor care le lasă această lume moștenire. Toți, uniți în jurul unei idei: CÂT DE DEPARTE SE POATE AJUNGE PENTRU O NOTĂ LA BACALAUREAT?„-Cosmin Crețu

Citeşte mai departe...

Zbor deasupra unui cuib de cuci, după Ken Kesey ,regia Marius Oltean 
``Am ales acest text ,adaptat de catre regizorul Marius Oltean, pentru forța mesajului și complexitatea rolurilor ce s-au dovedit o adevarată  încercare pentru tinerii noștri actori și chiar pentru cei cu experiență .Este o piesă care te pune pe gânduri, o montare care îmbină umorul cu situațiile tragice; în concluzie- un titlu de succes ce trebuie să existe în repertoriul oricărui teatru care se respectă.„( Mihai Panaitescu,manager TAD )
Un erou  încearcă să reintroducă respectul de sine și simțul individualității într-un grup de bolnavi mintali , dezmoșteniți înfrânți și lipsiți de personalitate.
Piesa redă un conflict simbolic între bine și rău, dorință  și abstinență, individ și autoritate; un cosmar kafkian al omului normal închis printre nebuni….

Citeşte mai departe...

Programul Festivalului Hunedoara Lirică 2019 
Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrală și online https://eventbook.ro/festival/festivalul-hunedoara-lirica
Preț bilet 50 lei 
Preț abonament festival 150 lei
Vă așteptăm cu drag !„

Citeşte mai departe...

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0745.580.469
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)