140 de ani au trecut de când piesa O noapte furtunoasă de I L Caragiale s a jucat pentru prima dată la Teatrul Național din București. 
Pentru a sărbători cum se cuvine , Teatrul de Artă Deva vă invită în data de 18 ianuarie 2019, ora 19 la o nouă reprezentație a piesei , pusă în scena de către regizorul Mihai Panaitescu. 
O NOAPTE FURTUNOASĂ
de I.L. Caragiale
REGIA: Mihai PANAITESCU
SCENOGRAFIE: Dorotheea IORDĂNESCU
ASISTENT REGIE: Marian STAN
DISTRIBUȚIE: Mihai FEIER, Roxana OLȘANSCHI, Mihai PANAITESCU, Eugen PĂDUREANU, Cristina LAZĂR, Marian STAN, Andreea PASCU

Citeşte mai departe...

Concert pian si clarinet cu Adina Cocargeanu si Tibi Boc
Programul concertului :
1 Carl Maria von Weber - Concertino, op. 26, pentru clarinet 
si acompaniament de pian
2.Georg Friederich Händel - Sonata nr. 3 pentru clarinet si pian
3.Vasile Jianu - Preludiu si Rigaudon pentru clarinet si pian
4, Carl Bärmann - Studiul nr. 43 (din metoda de clarinet, op. 63)
pentru clarinet si acompaniament de pian
5.George Enescu - Sarabanda, op. 10 
6. Johannes Brahms - Sonata nr. 1, op. 120, pentru pian si clarinet
7. Eugène Bozza - Claribel, piesa pentru clarinet + p
 
pret bilet 20 lei/10 lei
Contract-de Cristina Cozma în regia lui Mihai Panaitescu, asistent regie - Marian Stan 
Spectacol  prezentat in cadrul evenimentului ``Antrenament Mental - episodul 2 `` organizat de catre aAsociatia AlerT in Deva in parteneriat cu Teatrul de Arta Deva
 
Distributia
Ioana Craciunescu
Andreea Pascu
Roxana Olsanschi
 
'`Intr-o lume supertehnologizată, într-un secol în care omenirea s-ar putea instala pe Marte, există încă o meserie arhaică, veche de mii de ani, care va dăinui fără să-și schimbe natura și tradiția: îngijirea bătrânilor la domiciliu.In CONTRACT, bătrâna de aproape 90 de ani caută o tânără, pentru îngrijire. Face asta printr-un anunț la ziar. Și așteaptă. În urma anunțului se prezintă o tânără de 30 de ani, cu idei moderne despre viață și societate.Urmează între cele două personaje un schimb de replici amuzant, intelectual, un dialog despre viață, societate, morală și speranță." ( Denis Dinulescu, scriitor)
"Piesa CONTRACT este o adâncă introspecție în realitatea cotidiană, în sufletul uman, în năzuințele și bucuriile noastre. Dialogul dintre cele două femei este, credem, unul desăvârșit, digerabil, îndrăzneț și agreabil, care va satisface gusturile spectatorilor indiferent de vârstă `` (Mihai Panaitescu , regizor)
Intrare libera ,in limita locurilor disponibile .

Citeşte mai departe...

Regia: Eugen Pădureanu
Distribuția 
Roxana Olșanschi
Andreea Pascu
Eugen Pădureanu
„Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie ? Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă. Când toate acestea se întâmplă în visul celui cu musca pe căciulă, drama se transformă într-o neașteptată și spumoasă comedie, o comedie în care ne-am putea recunoaște câțiva dintre noi, o comedie care ne amintește de realitatea noastră socială și care, totodată, prin finalul neașteptat ne face să medităm mai mult asupra gândurilor și faptelor noastre!!! Vă invităm la spectacolul UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI ca să puteți pătrunde în viața și în visul lui Arcadii Semionovici Garunskii- vis care ar putea să fie ale oricăruia dintre noi...„ (Eugen Pădureanu)
Pret bilet 30 lei / 15 lei cu reducere
Bilete online:
https://www.blt.ro/un-barbat-si-mai-multe-femei.html

Citeşte mai departe...

Echipa Bubble Laboratory se intoarce la Deva! O noua aventura de la cel mai entertaining duet pe plan mondial al baloanelor de sapun. Floricica Ghidusului Clovn Milkshake nu poate rezista iernii fara baloane de sapun asa ca Milkshake trebuie sa ceara rapid ajutor de la Dr.Bubble. 
Baloane de sapun cu fum, Baloane de sapun de toate marimile, formele: patrate, de mana, chiar si uimitorul dodecaedru din baloane de sapun, si papuserie, toate pe muzica clasica. 
Va asteptam cu drag cu mic cu mare!! 
 
Preț bilet 10 lei
Biletele s-au pus în vânzare la AgențiaTeatrala

Citeşte mai departe...

Anonimul veneţian este un spectacol sensibil, profund, emoţionant. Ea şi El îşi trăiesc dragostea dincolo de vreme, într-o Veneţie in care iubirea înseamnă libertatea de a înfrunta zâmbind viaţa şi moartea deopotrivă.
O dramă romantică despre doi oameni care se reîntâlnesc pentru a-şi împlini povestea, rămasă neterminată. 
Iubirea lor pare să dureze cât o clipă... sau cât o viaţă.
 
Distributia 
Claudia Ieremia
Zoltan Lovas
Regia Ion Ardeal Ieremia
 
Pret bilet 20 lei /10 lei ( pensionari,elevi,studenti)

Citeşte mai departe...

``Cel mai mult ne place să cântăm, iar Crăciunul îl adorăm! Este cea mai frumoasă sărbătoare care ne aduce mai aproape de cei dragi. Ne-am format un stil de a crea mai mult decât petreceri, noi le-am spune întâlniri memorabile cu prieteni cântăcioși și iubitori de muzică bună. Vă transmitem un gând bun și sperăm că veți alege stilul nostru de a sărbători în luna decembrie.``
REZERVARI BILETE  Tel.: 0723 499 340

Citeşte mai departe...

Caravana „Moromeții 2” ajunge în Județul Hunedoara

Proiecții de gală în prezența echipei -30 octombrie ora 20 Teatrul de Arta Deva
Cel mai așteptat film al anului, Moromeții 2, va ajunge pe marile ecrane din România din 16 noiembrie, însă echipa filmului va porni într-o caravană prin țară încă de la finalul lunii octombrie. Turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film își propune să ajungă în peste 50 de orașe, în special în cele unde există multiplex sau altă sală de cinema, astfel încât mult-așteptatul film să poată fi văzut de cât mai mulți spectatori.

Citeşte mai departe...

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
 Telefon/Fax: 0354.738.703
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0766 068 728
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare