31 mai 2011
DGASPC Hunedoara îi sărbătorește, de 1 Iunie, pe toți micuții din centrele de plasament din județ. Din programul manifestărilor nu lipsesc spectacolele, excursiile și cadourile constând în jucării
Aproape 260 de copii, aflați cu măsură de protecție socială în centrele de plasament din județul Hunedoara sunt sărbătoriți, cu ocazia zilei de 1 Iunie. Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara le-a pregătit micuților foarte multe surprize. 
Copiii din fiecare centru din județ se vor putea bucura de ziua lor.
La Deva, cei 27 de copii găzduiți în apartamentul de tip familial și în centrul de zi din oraș sunt invitați la teatru, unde cei doi clovni trăsniți, „Burtiplici” și „Tontonici” îi poftesc la joacă. 
Cele două personaje, interpretate de actorii Roxana Olșanschi și Radu Pavel, fac parte, de fapt, dintr-o piesă adresată exclusiv copiilor, cu regia și scenariul semnate de Mihai Panaitescu. „Burtiplici” înviorează atmosfera cu cântece și glume, în timp ce „Tontonici” încearcă să strice totul, copiii fiind invitați să fie arbitrii lor.
Bălăceală la „Aqualand”
 Alți 33 de copii, aflați cu măsură de protecție socială, din Deva, Hunedoara și Brad se vor putea bălăci la Complexul „Aqualand” din municipiul reședință de județ. De asemenea, vor vizita Cetatea Devei, pe care vor urca cu telecabina, și vor lua masa de prânz, într-un cadru festiv. Și micuții de la Hațeg vor fi angrenați în activități organizate cu ocazia zilei de 1 Iunie. Ei vor putea participa la o competiție sportivă, în urma căreia vor fi premiați. La concursuri sportive participă și copiii de la centrul de plasament din Orăștie, la finalul competiției organizându-se, pentru ei, și o minidiscotecă. Totodată, 72 de copii din centrele de plasament din Hunedoara vor primi jucării, urmare a acțiunii „Magie cu o jucărie”, care a avut loc, ieri, la Casa de Cultură „Drăgan Munteanu” din Deva, când s-au colectat astfel de obiecte. De asemenea, 56 de copii de la centrul de plasament și din apartamentele familiale din Vulcan, precum și din Lupeni vor merge la picnic, vor participa la activități sportive și vor avea parte și de o petrecere.
Sărbătoriți sunt și cei peste trei sute de copii aflați în plasament la asistenții maternali profesioniști din județ. Ei își vor petrece ziua de 1 Iunie în cadrul familiilor, participând la diverse evenimente cultural-artistice în cadrul cărora vor primi și cadouri.
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0747470118
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)