"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

9 aprilie 2015
www.servuspress.ro
Teatru de Artă Deva este parte a unei colaborări culturale între Consiliul Județean (CJ) Hunedoara și Consulatul Onorific al Românie la Sölvesborg, Suedia. Una din piesele instituției culturale care va avea premiera în luna mai va reprezenta un arc cultural „trans – european”.
În cursul zilei de ieri, la Deva a avut loc o întâlnire între conducerea CJ Hunedoara și consulul onorific al României la Sölvesborg, Olivia Costea și regizorul Zoltan Schapira. Teatrul de Artă Deva implementează în aceste zile un proiect cultural inedit prin dimensiunea sa „trans-europeană”. Pentru că montarea piesei „Camera de hotel”, după Constantin Cubleșan, lansează un arc cultural între județul Hunedoara și Suedia. Premierea piesei a fost planificată pentru data de 9 mai, „Ziua Europei”. Colaborarea dintre CJ Hunedoara şi Suedia va fi aprofundată cu ocazia unei vizite planificate la Deva a Excelenţei Sale, Anne LINDAHL KENNY, ambasadorul Suediei la Bucureşti, care se va întâlni cu vicepreședintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor.
Teatrul din Deva la un festival din Maroc
Unul din punctele colaborării culturale cu Consulatul românesc de la Sölvesborg, nominalizează participarea Teatrului de Artă Deva la „Festivalul Internaţional de Teatru Studenţesc” care va avea loc în perioada 24-28 iulie la Casablanca, Maroc. România este invitată de onoare la acest festival, piesa regizată de Zoltan Schapira, „Camera de hotel”, urmând a deschide festivalul la categoria „spectacol profesionist model”. Colaborarea dintre judeţul Hunedoara şi consulatul românesc de la Sölvesborg nu se va rezuma doar la sfera culturală. „Agenda cuprinde semnarea unei declaraţii de colaborare multiplan între judeţele Hunedoara, România şi Blekinge, Suedia”, a precizat Olivia Costea. Potrivit acesteia, semnarea pactului de colaborare ar putea avea loc cu ocazia unui turneu scandinav al Teatrului de Artă Deva de promovare a piesei lui Constantin Cubleşan, turneu care ar putea avea loc în următoarele luni. „Dorim continuarea acestei colaborări şi în plan social, plan în care CJ Hunedoara are implicaţii majore. Avem în vedere, dacă ne gândim la o formă de colaborare, şi la caracterul economic al Suediei unde sectorul minier este puternic reprezentat”, a declarat vicepreședintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor.
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)