"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

9 aprilie 2015
www.mesagerulhunedorean.ro
Ieri, a avut loc la Deva o întâlnire între vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Gligor, consulul onorific al României la Solvesborg, dr. Olivia Costea şi prof. dr. Zoltan Schapira, regizor. Scopul întâlnirii a fost de a pune bazele unei viitoare colaborări culturale, care va implica şi Teatrul de Artă din Deva.  
În aceste zile, Teatrul de Artă din Deva implementează un proiect cultural inedit. Montarea piesei de teatru „Camera de hotel“, după Constantin Cubleşan, care lansează, de fapt, la Deva, un arc cultural între judeţul Hunedoara şi Suedia. De aceea, premiera piesei a fost planificată pentru data de 9 mai, de Ziua Europei. Colaborarea dintre teatrul devean, aflat în subordinea Consiliului Judeţean, şi Suedia, va fi aprofundată cu ocazia vizitei la Deva a Excelenţei Sale, Anne  Lindahl Kenny, ambasadorul Suediei la Bucureşti, care se va întâlni cu vicepreşedintele Dorin Gligor. Această colaborare mai aduce un plus Teatrului de Artă din Deva, deoarece îl nominalizează pentru participarea la „Festivalul Internaţional de Teatru Studenţesc“, care va avea loc în perioada 24-28 iulie 2015 la Casablanca, în Maroc. 
Piesa „Camera de hotel“, regizată de prof. dr. Zoltan Schapira, urmează să deschidă festivalul la categoria „spectacol profesionist model“. Colaborarea dintre judeţul Hunedoara şi consulatul românesc de la Sölvesborg nu se va rezuma doar la sfera culturală. “Agenda cuprinde semnarea unei declaraţii de colaborare multiplan între judeţele Hunedoara şi Blekinge, Suedia”, a precizat doamna Olivia Costea. Cum, în următoarele luni, piesa lui Constantin Cubleşan va fi promovată în cadrul unui turneu pe care Teatrul de Artă Deva urmează să-l facă în Suedia, cu acel prilej vor fi semnate şi documentele de colaborare între cele două judeţe. (O. Mihnea)
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)