"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

25 iunie 2013 www.servuspress.ro
Seria de reprezentaţii anuale ale lui Andre Rieu, în Maastricht, oraşul său natal, va fi transmisă, în direct, şi de teatrul din Deva
Iubitorii muzicii clasice din judeţul Hunedoara vor putea urmări, luna viitoare, un concert extraordinar al lui Andre Rieu, în direct, chiar dintr-un fotoliu al Teatrului de Artă din Deva.
Spectacolul susţinut de cel cunoscut sub numele de „Regele Valsului” va avea loc la Maastricht, în Olanda, în 13 iulie şi va fi transmis în direct, via satelit, în format HD, de teatrul din Deva, începând cu ora 21:00. Preţul unui bilet la această reprezentaţie este 40 de lei, iar tichetele au fost puse deja în vânzare la Agenţia Teatrală din Deva.
Mii de fani şi atmosferă de vis în Piaţa Vritjhof Concertul lui Andre Rieu ce va fi transmis de Teatrul de Artă din Deva face parte din suita de reprezentaţii pe care artistul o susţine anual în Maastricht, oraşul său natal din Olanda. Ca întotdeauna, André este acompaniat de către faimoasa lui orchestră Johann Strauss, sopranele sale, tenorii, cât şi o serie de invitaţi speciali. Concertele se ţin în faţa a mii de fani de-ai săi veniţi din toate colţurile lumii, în prea-frumosul ambient medieval al pieţei centrale Vrijthof din Maastricht. Atmosfera e întreţinută de mulţimi de oameni aflaţi la terasele restaurantelor aşezate de jur-împrejurul pieţei, clienţi care iau parte cu toţii la acest eveniment magnific. „Dacă nu vă puteţi alătura nouă la Maastricht, atunci venim noi la voi. Va fi un eveniment magic cu o serie de invitaţi deosebit de speciali. Veniţi şi savuraţi muzica pe marele ecran, în confortul cinematografului sau teatrului din oraşul dvs”, le-a transmis Andre Rieu fanilor săi din toată lumea. Concertul din 2013 se anunţă a fi cel mai grandios concert proiectat vreodată în cinematografe sau teatre şi va avea o durată aproximativă de 180 minute, în care este inclusă o pauză de 15 minute. Pasajele vorbite ale concertului sunt în limba engleză.
Ca de fiecare dată, transmisia live în cinematografe şi teatrele din toată lumea o va avea ca şi gazdă pe Charlotte Hawkins, moderatoare a CinemaLive. Charlotte va asigura prologul concertului, iar la sfârşitul spectacolului îi va lua un interviu lui André Rieu, interviu menit în exclusivitate audienţei din cinematografe.

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)