"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

10 mai 2013 www.servuspress.ro

„Nichita&Tango” – show  în versuri cu actori şi dansatori pe scena teatrului devean

Un amestec de dans, mişcare, sunet şi poezie, de toate acestea vor avea parte hunedorenii ce vor urmări reprezentaţia de excepţie care va avea loc în 24 mai, de la orele 12:00 şi  19:00, pe scena Teatrului de Artă din Deva.
Balerinii din trupa Mario Dance Atelier din Cluj – Napoca şi actorii Teatrului Naţional din aceiaşi localitate vor aduce la Deva spectacolul “Nichita&Tango”, o reprezentaţie romantică într-un format scenic de mare fineţe coregrafică şi teatrală, ovaţionat întotdeauna la scena deschisă, în regia lui Mario Grosu. Biletele au fost pus de ieri în vânzare la Agenţia Teatrală din Deva, la preţul de 10 lei pentru elevi şi studenţi invitaţi la reprezentaţia de la ora 12:00 şi de 30 de lei la cea de la 19:00.

Atelier de pasiune
Rareş Chiorean, Monica Cozea, Andra Rarău, Sergiu Barbus, Konyves Andreea Evelin, Vig Kinga, Gabor Ştefania sau Nicoară Alexandra Rus, în calitate de dansatori şi Adriana Băilescu, Emanuel Petran şi Diana Roşca, actori, îngemănează tango-ul, body percution şi versurile de dragoste din poezia lui Nichita Stănescu într-un show senzaţional, pasional şi plin de energie.
Mario Dance Atelier este primul atelier profesional de dans înfiinţat în 2011 în Cluj – Napoca. Rolul acestui centru privat, de creaţie, este o alternativă pentru artişti profesionişti din teatru, coregrafie şi dans. Mario Dance Atelier este locul unde te poţi modela în spiritul muzicii şi dansului.

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)