"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

5 mai 2015
www.hunedoaralibera.ro
Acțiunea piesei are loc în primăvara anului 1990 în România, la câteva luni după căderea regimului comunist. Atunci când începuseră ”durerile nașterii” democrației, societatea se confrunta cu o avalanșă de informații și schimbări greu de înțeles și de gestionat.
Valentin unul dintre românii plecați în Suedia se întoarce pentru prima dată după 8 ani în țară în speranța că își va regasi logodnica parasită. Dorea să o convingă să îl urmeze în țara unde se realizase profesional dar nu reușise să-și întemeieze o familie.În tren întâlnește însă o tânară cu care începe o idilă nevinovată. Surpriza cea mai neașteptată este aflarea veștii ca este tatăl unei fetițe născută după plecarea lui din România.
Cum gestionează fiecare personaj situația neașteptată în care este pus şi ce va alege Valentin între responsabilitatea de părinte și sentimentele personale veţi afla pe parcursul spectacolului.
Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrului de Artă din Deva. Preţul unui bilet este de 10 lei.
 
5 mai 2015
www.mesagerulhunedorean.ro
Teatrul de Artă Deva propune pentru luna mai un program pentru toate gusturile, ce include două mari premiere. „NĂZDRĂVĂNIILE LUI PĂCALĂ” sau „PĂCALĂ SE ÎNTOARCE”, în regia lui Mihai Panaitescu, va fi pusă în scenă în 7 mai, ora 10 şi se adresează exclusiv copiilor. De asemenea, „CAMERA DE HOTEL” în regia lui Zoltan Schapira, va putea fi urmărită în 9 mai, ora 19, spectacolul ilustrând cu mult şarm şi acurateţe,  vechiul regim comunist şi saltul premergător Revoluţiei din 1989. Biletele se găsesc la agenţia teatrală, iar în cazul primei reprezentaţii, costul unui bilet este de 10 lei. Pentru cea de-a doua, preţul unui bilet întreg este de 20 lei şi 10 lei cu reducere.

Citeşte mai departe...

4 mai 2015
www.hunedoaralibera.ro
Teatrul de Artă din Deva revine cu o nouă premieră adresată exclusiv copiilor.
Păcală, eroul popular iubit de toată lumea pune punct vicleniei, minciunii și ipocriziei prin umorul și istețimea sa ascunsă sub o mască de naivitate și simplitate. Piesa, adaptată de Ion Ghelu Destelnica în regia lui Mihai Panaintescu, va aduce zâmbetul pe buzele micuţilor deveni.
Spectacolul va avea loc în data de 7 mai, începând cu ora 10.00.
Prețul unui bilet este de 10 lei.
 
9 aprilie 2015
www.servuspress.ro
Teatru de Artă Deva este parte a unei colaborări culturale între Consiliul Județean (CJ) Hunedoara și Consulatul Onorific al Românie la Sölvesborg, Suedia. Una din piesele instituției culturale care va avea premiera în luna mai va reprezenta un arc cultural „trans – european”.
În cursul zilei de ieri, la Deva a avut loc o întâlnire între conducerea CJ Hunedoara și consulul onorific al României la Sölvesborg, Olivia Costea și regizorul Zoltan Schapira. Teatrul de Artă Deva implementează în aceste zile un proiect cultural inedit prin dimensiunea sa „trans-europeană”. Pentru că montarea piesei „Camera de hotel”, după Constantin Cubleșan, lansează un arc cultural între județul Hunedoara și Suedia. Premierea piesei a fost planificată pentru data de 9 mai, „Ziua Europei”. Colaborarea dintre CJ Hunedoara şi Suedia va fi aprofundată cu ocazia unei vizite planificate la Deva a Excelenţei Sale, Anne LINDAHL KENNY, ambasadorul Suediei la Bucureşti, care se va întâlni cu vicepreședintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor.

Citeşte mai departe...

9 aprilie 2015
www.mesagerulhunedorean.ro
Ieri, a avut loc la Deva o întâlnire între vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Gligor, consulul onorific al României la Solvesborg, dr. Olivia Costea şi prof. dr. Zoltan Schapira, regizor. Scopul întâlnirii a fost de a pune bazele unei viitoare colaborări culturale, care va implica şi Teatrul de Artă din Deva.  
În aceste zile, Teatrul de Artă din Deva implementează un proiect cultural inedit. Montarea piesei de teatru „Camera de hotel“, după Constantin Cubleşan, care lansează, de fapt, la Deva, un arc cultural între judeţul Hunedoara şi Suedia. De aceea, premiera piesei a fost planificată pentru data de 9 mai, de Ziua Europei. Colaborarea dintre teatrul devean, aflat în subordinea Consiliului Judeţean, şi Suedia, va fi aprofundată cu ocazia vizitei la Deva a Excelenţei Sale, Anne  Lindahl Kenny, ambasadorul Suediei la Bucureşti, care se va întâlni cu vicepreşedintele Dorin Gligor. Această colaborare mai aduce un plus Teatrului de Artă din Deva, deoarece îl nominalizează pentru participarea la „Festivalul Internaţional de Teatru Studenţesc“, care va avea loc în perioada 24-28 iulie 2015 la Casablanca, în Maroc. 

Citeşte mai departe...

9 aprilie 2015
www.hunedoaralibera.ro
Montarea piesei de teatru “Camera de hotel”, după Constantin Cubleşan, lansează practic, la Deva, un arc cultural între judeţul Hunedoara şi Suedia. Nu întâmplător, premiera piesei de teatru a fost planificată pentru ziua de 9 mai, Ziua Europei, ca dată emblematică de start pentru noua colaborare. Potrivit doamnei dr. Olivia Costea, consulul onorific al României la Sölvesborg, piesa de teatru, regizată de prof. Dr. Zoltan Schapira, vine cu un “ingredient” special care, sub denumirea de “psihodesign”, catalizează jocul actoricesc spre desăvârşire.
Colaborarea dintre instituţia Consiliului judeţean Hunedoara şi Suedia va fi aprofundată cu ocazia unei vizite planificate la Deva a Excelenţei Sale, Dna Anne LINDAHL KENNY, ambasadorul Suediei la Bucureşti, care se va întâlni cu domnul Dorin Oliviu Gligor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.
Artă deveană “exportată” în Maroc

Citeşte mai departe...

17 februarie 2015
www.servuspress.ro
Piesa „Arta Adulterului” va fi jucată, în premieră, pe scena Teatrului de Artă din Deva, vineri, 20 februarie, începând cu ora 19:00.
Spectatorii vor avea ocazia să urmărească o poveste nebună. În ultimul moment vila de lux este transformată într-o pensiune de către cei doi îndrăgostiți care sunt în pericol de a fi prinși!
Timp de zece ani, Jean-Francois Moncey își minte soția că este îndrăgostit de munca lui care se desfășoară la o pensiune de pe Riviera Franceză, de fapt el își petrece timpul alături de amanta lui Magali care are o vilă superbă în sud. Soția lui Jean-Francois decide la un moment, să petreacă weekend-ul împreună cu soțul ei și îl anunță telefonic că ajunge într-o oră la pensiune. Totul se transformă în haos din acel moment, vila de lux ajunge pensiune iar Magali se transformă în recepționeră. 

Citeşte mai departe...

28 ianuarie 2015
www.mesagerulhunedorean.ro
Marţi seară, hunedorenii au avut ocazia să urmărească prima premieră din 2015 a Teatrului de Artă din Deva, aici fiind pusă în scenă piesa „Păcală”, o satiră la adresa satului românesc, în cadrul căreia viicile au fost puricate în lumina reflectoarelor. Comedia este o adaptare după Bogdan Radu Chelu, regia artistică şi scenografia purtând semnătura lui Mihai Panaitescu.
Fir epic simplu, dar presărat cu simboluri rurale
Păcală om umblat, cu „şcoala lumii“, erou popular iubit de toată lumea, a pus punct vicleniei, minciunii şi ipocriziei prin umorul şi isteţimea sa ascunsă sub o mască de naivitate şi simplitate. Alături de el au evoluat personaje pitoreşti precum: coana Pachiţa, soacra popii, avară, vicleană, cu o moralitate îndoielnică; popa Titirez, om viclean şi apucător; Floarea, servitoarea în casă, fată curată şi vie ca argintul viu; Tănase, ţăranul fără pământ, om voinic şi puternic, şi Codina nevasta lui, un pic înceată la minte.

Citeşte mai departe...

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)