"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

Premiera la Teatrul de Arta din Deva 
„Moartea accidentală a unui anarhist”, în regia lui Kemal Başar va fi pusă în scenă la Teatrul de Artă Deva, vineri seara. Piesa de teatru este o comedie muzicală despre maniera ironică şi superficialitatea cu care sunt privite întâmplările grave şi impactul lor asupra omului. Spectacolul va începe la ora 19:00, iar preţul unui bilet este 20 de lei. 
Prin ”Moartea accidentală a unui anarhist”, Kemal Bașar atrage atenția asupra libertății individului și manierei fasciste în care sunt guvernate în prezent statele, prin controlul autoritar al mediei și justiției: ”Uneori oamenii sunt întrebați: vreți libertate?! 
Atunci vă mai dăm puțină libertate și veți fi puțin mai liberi. În realitate nu există mai multă sau mai puțină libertate, ori ești liber ori nu! Mesajul scriitorului italian este foarte limpede la lectură, iar ceea ce vreau eu să subliniez în spectacolul de la Deva este că numai o presă și o justiție libere pot schimba lumea”, afirmă regizorul.
 Cine este Kemal Başar
Kemal Bașar, născut în 1963 în Ankara, a studiat la Universitatea Mimar Sinan, Conservatorul de Stat, secția teatru. Fost director artistic și director adjunct al Teatrului de Stat Ankara, regizorul și actorul Kemal Bașar activează în prezent în cadrul Teatrului Turc de Stat. Concomitent este consultant și director de festivaluri în ţări precum Rusia, Polonia, Grecia, Anglia, Olanda, Finlanda Austria. În România a coordonat Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu – ediţiile 2004, 2005, 2008, 2011. De asemenea, acesta joacă în producții de televiziune, traduce și predă la diverse școli de teatru.
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)