"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

“Salvăm o viaţă cu numai 10 lei”. Spectacol CARITABIL la Teatrul de Artă din Deva
„IUBEȘTE-MĂ AMERICA”
6 IUNIE 2015, ORA 18:00
Crucea Roșie Filiala Hunedoara și Teatrul de Artă din Deva vă invită la un eveniment caritabil pentru salvarea unei fetiţe în vârstă de 1 an şi 3 luni.
Elena Luiza are 1 an şi 3 luni, vârsta la care orice copil învață să meargă, să mănânce singur și să se joace cu alți copii. Ea se luptă însă să trăiască normal. S-a născut cu o boală cruntă dar care poate fi tratată. Are doar nevoie de ajutorul nostru.
Elena Luiza s-a născut în 28 ianuarie 2014 la o clinică de ginecologie din Cluj Napoca. A fost diagnosticată la naștere cu suspiciune de sindrom Apert.
”Am luat hotărârea de a se naște la Cluj din cauza superficialității doctorilor ginecologi de la noi. Totuși, cu toate analizele genetice făcute contra unor sume enorme, nu s-a putut prevedea boala cu care s-a născut”, spune tatăl micuței, Lajos Kurti.
Boala se manifestă prin numeroase malformații la nivelul capului, feței și a membrelor. Fetița are degete lipite, capul diform și respiră printr-un tub de plastic. Are diagnostic de Craniostenoză, Stenoza Cuanală, Sindactilie și Exoftalmie. Singurul tratament cunoscut constă în operații repetate până maturitate deoarece oasele ei cresc anormal.
În România nu există suficientă experiență pentru astfel de intervenții. Dovada este faptul că operația de craniostenoză făcută la București, nu a reușit. Elena Luiza are nevoie de alte două intervenții chirurgicale. O clinică din Debrecen a acceptat să efectueze aceste operații. Prețul este, însă, mult peste puterile financiare ale părinților. Tatăl micuței este șomer, iar mama primește doar indemnizația de creștere a copilului.
”Intervențiile costă 8.000 de euro, sumă la care se adaugă costul deplasărilor și al cazării. Mai târziu, la vârsta de 12 ani, fetiței mele va trebui să i se facă o altă intervenție chirurgicală, numita LaFort3. În prezent, ne luptăm să facem rost de cei 4.000 de euro necesari primei intervenții dar este foarte greu”, mai spune tatăl micuței Elena Luiza.
Cei care doresc să o ajute pe Elena Luiza să ducă o viață norma pot face donații în conturile:
CONT BCR pe numele Kurti Lajos: RO 83 RNCB 0166027006350007
CONT BRD pe numele Kurti Monica Ioana: RO 08 BRDE 220 SV 62217902200.
Părinţii încearcă să strângă 4.000 de euro pentru operaţie. Putem contribui la salvarea Elenei cu o donaţie de minim 10 lei, reprezentând preţul spectacolului care va avea loc în data de 6 iunie, de la ora 18.00, la Teatrul de Artă din Deva.
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)