"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

"DESCULȚ ÎN PARC"
Biletele se găsesc și la Agenția Teatrului de Artă DEVA.
Informații și rezervări la: 0766 068 728
Comedia "Desculț în parc" prezintă aventura unui cuplu proaspăt căsătorit, care se confruntă cu problemele vieții cotidiene la care se adaugă și prezența unor vecini foarte "drăguți și binevoitori". Dragostea celor doi soți se luptă să supraviețuiască într-un apartament foarte mic, situat la ultimul etaj, fără căldură, cu o gaură în luminator. Pe lângă excentricii vecini, o prezență care evident nu poate lipsi din viața unui cuplu proaspăt căsătorit este... mama soacră. 
Personalitățile distincte, creează o comedie superbă, în care, poate, mulți dintre spectatori vor regăsi scene din viața propriului cuplu.
“Desculţ în parc” este un spectacol în care Ştefan Bănică jr. este atât actor cât şi regizor. “Desculţ în parc” este o comedie excepţională, scrisă în anul 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon. Piesa s-a jucat mai întâi cu mare succes pe Broadway, mai apoi în întreaga lume. În anul 1967 piesa a fost ecranizată într-o distribuţie de excepţie - în rolurile principale: Robert Redford şi Jane Fonda - scenariul filmului fiind scris de însuşi autorul piesei. Alături de Ștefan Bănică, din distribuție mai fac parte: Răzvan Vasilescu, Diana Cavallioti, Ileana Cernat și Șerban Georgevici.
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)