"Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ,
Teatrul de Artă Deva vă pune la dispoziție posibilitatea de a face rezervări online
la spectacole noastre pe adresa de mail
agentieteatru@gmail .com
 

CENUȘĂREASA
Pret bilet: 15 lei
 
Cand povestile copilariei noastre ne invaluie cu alaiul lor de culori si personaje minunate, fiecare clipa a vietii noastre se transforma intr-o experienta magica.
“A fost odată ca niciodată… ” 
O sintagmă celebră prin intermediul căreia, generaţii de copii îşi dezvoltă imaginaţia poposind în Universul măreţ al fantasticului, un tărâm al celor mai frumoase vise. În ultima perioadă, formarea şi perfecţionarea cunoştinţelor copiilor a devenit din ce în ce mai controversată. Pentru a contribui la menţinerea unui echilibru educaţional al celor mici şi pentru a-i ajuta să descopere si sa iubeasca basmul, in anul 2014, Teatrul de Arta Deva continua seria pieselor de teatru pentru copii, spectacole adresate parintilor, bunicilor si in special copiilor.
 
De data aceasta, invitatii Teatrului de Arta Deva sunt actori profesionisti ai Teatrului Municipal Ariel Ramnicu Valcea, care va propun “CENUSAREASA”, spectacol ce va avea loc pe data de 23 februarie 2014, ora 12.00
 
Povestea frumoasei fete si a pantofului de cristal o stiti: 
 
Undeva, la margine de-imparatie, traia o fata blanda si frumoasa, neintrecuta-n harnicie. Dar mama ei vitrega, in loc sa o iubeasca, a transformat-o-n sluga ei, neincetand s-o umileasca... Cine ar fi crezut ca tocmai ea, mica Cenusareasa, va deveni curand a printului aleasa? 
 
Talentul actorilor ce vor umple scena se va concretiza intr-un spectacol interactiv, dinamic si plin de feerie, care ii va face pe cei mici sa devina parte a celebrei povesti si sa urmareasca cu maximum de interes si emotii celebra poveste. Un decor bogat si plin de culori, alaturi de jocul actoricesc desavarsit si costumele ca-n basme, vor face din sala Teatrului de Arta Deva un taram al experientelor de vis, pe care micii spectatorii le vor pastra in minte si suflet indelung de acum inainte.
 
Va asteptam asadar sa fim impreuna alaturi de frumoasa Cenusareasa in lupta sa impotriva surorilor si mamei vitrege si sa o indrumam cu urale in calea ei catre printul regatului!
 
Biletele s-au pus in vanzare la agentia teatrului, pretul unui bilet fiind de 15 de lei.
 

Deva Performing Arts 2019

Agenţia de bilete

Agentia de bilete:

 

 Adresa: Str. 1 Decembrie nr.15
Informatii si rezervari bilete:
Tel.: 0787259420
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervarile neachitate cu minim 24 ore inaintea spectacolului se anuleaza.
 

Fram

Sot de vanzare

Santaj (rezumat)